CONDUCEREA ACTIVITĂŢII DE MARKETING

CUPRINS

1. CAPITOLUL I - NOŢIUNI GENERALE PRIVIND
PROGRAMUL DE MARKETING
1.1. Conceptul programului de marketing .
1.2. Conţinutul şi rolul programului de marketing.
1.3. Structura programului de marketing.
1.4. Elaborarea programului de marketing.
1.5. Executarea programului şi strategia de marketing.
1.6. Modalităţi de control a programului de marketing.
1.7. Conceptul de mix – marketingul

2. CAPITOLUL III - MIX- MARKETINGIUL LEGUMELOR DE
SERĂ LA S.C.BERSER. S.A. – BUCUREŞTI.
2.1. Prezentarea S.C. BERSER. S.A.
2.2. Analiza diagnostic a activitaţii S.C. BERSER S.A.
2.3. Diagnoza comercializării legumelor de seră la S.C. BERSER. S.A.
2.4. Mix-Marketingul la S.C. BERSER S.A.
2.4.1 Proiectarea politicii de produs.
2.4.2. Politica de preţ.
2.4.3. Proiectarea politicii de distribuţie.
2.4.4. Proiectarea politicii promoţionale.
2.4.5. Modelul de mix- marketing

3. INFLUENŢA CADRULUI JURIDIC ÎN CONDUCEREA ACTIVITĂŢII DE MARKETING.
3.1. Reglementarea juridică a societăţilor comerciale în România.
3.2. Managementul contractual.
3.3. Protecţia consumatorului.
3.4. Libertatea concurenţei în economia de piaţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu