Procedee si Echipamente pentru Prelucrarea Namolului

Cuprins

I.Introducere.2
II.Formarea si caracteristicile namolului.2
III.Clasificarea procedeelor de prelucrare a namolurilor.7
IV.Ingrosarea namolului.9
V.Fermentarea (stabilzarea) anaeroba.10
V.1.Procesul de fermentare anaeroba.11
V.2.Factorii care influenteaza fermentarea.12
V.3.Tipuri de instalatii de fermentare.16
V.4.Elemente constructive ale instalatiilor de fermentare.17
V.5.Performantele instalatiilor de fermentare.23
VI.Stabilizarea aeroba.25
VII.Conditionarea namolului.26
VII.1.Conditionarea chimica.26
VII.2.Conditionarea termica.28
VII.3.Alte procedee de conditionare.29
VIII.Deshidratarea namolurilor.29
VIII.1.Deshidratarea naturala a namolurilor.29
VIII.2.Deshidratarea artificiala a namolurilor.30
IX.Valorificarea si evacuarea finala.36
IX.1.Recuperarea de metale.36
IX.2.Materiale de constructii.37
IX.3.Valorificarea agricola.37
Bibliografie.40

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu