MIXUL DE MARKETING IN CADRUL UNEI SOCIETATI CU PROFIL AGROALIMENTAR

CUPRINS

1. MARKETINGUL ÎN TEORIA ŞI PRACTICA ECONOMICĂ
3
1.1. ISTORICUL NOŢIUNII DE MARKETING 3
1.2. CONCEPTE DE BAZĂ UTILIZATE ÎN MARKETING 4
1.3. FUNCŢIILE MARKETINGULUI 6
1.4. DEFINIREA NOŢIUNII DE MANAGEMENT AL MARKETINGULUI 7
1.5. ORGANIZAREA ACTIVITĂŢII DE MARKETING 7
1.5.1. EVOLUŢIA IMPORTANŢEI ŞI ROLULUI MARKETINGULUI ÎN ÎNTREPRINDERE 7
1.5.2. TIPOLOGIA ROLURILOR MARKETINGULUI 8
1.6. LOCUL COMPARTIMENTULUI MARKETING ÎN STRUCTURA ORGANIZATORICĂ 9
1.7. ORGANIZAREA INTERNĂ A COMPARTIMENTULUI MARKETING 10
1.8. RELAŢIILE MARKETINGULUI CU ALTE COMPARTIMENTE 12
1.9. DIAGNOSTICUL DE MARKETING 14

2. MIXUL DE MARKETING 19

2.1. MARKETING – MIX
19
2.2. POLITICA DE PRODUS 21
2.2.1. CONCEPTUL DE PRODUS 21
2.2.2. CICLULUI DE VIAŢĂ AL UNUI PRODUS 22
2.2.3. STRATEGII DE PRODUS 24
2.2.4. INOVAŢIA ŞI DEZVOLTAREA PRODUSELOR NOI 24
2.3. POLITICA DE PREŢ 25
2.3.1. PREŢUL – INSTRUMENT DE MARKETING 25
2.3.2. OBIECTIVELE POLITICII DE PREŢ 26
2.3.3. METODE DE STABILIRE A PREŢULUI 27
2.3.4. STRATEGII DE PREŢ 30
2.4. POLITICA DE DISTRIBUŢIE 31
2.4.1. CONCEPTUL DE DISTRIBUŢIE 31
2.4.2. CANALELE DE DISTRIBUŢIE 31
2.4.3. DISTRIBUŢIA FIZICĂ (LOGISTICĂ) 32
2.4.4. STRATEGII DE PROMOVARE 33
2.5. POLITICA DE PROMOVARE 33
2.5.1. CONCEPTUL DE PROMOVARE 33
2.5.2. MIJLOACE ŞI TEHNICI FOLOSITE ÎN ACTIVITATEA PROMOŢIONALĂ 33
2.5.3. COORDONAREA ŞI MĂSURAREA EFECTELOR CAMPANIEI PROMOŢIONALE 35


3. PREZENTAREA GENERALĂ A FIRMEI 36

3.1. SCURT ISTORIC
36
3.2. ORGANIZAREA ŞI CONDUCEREA 36
3.3. PERSONALUL 38
3.4. RELAŢIILE CU PARTENERII DE AFACERI 41
3.5. REZULTATELE FINANCIARE 42

4. MIXUL DE MARKETING LA S.C. CHIPER S.R.L 50

4.1. VARIABILA PRODUS
50
4.2. VARIABILA PREŢ 53
4.3. VARIABILA DISTRIBUŢIE 54
4.4. VARIABILA PROMOVARE 55
4.5. ANALIZA PIEŢEI 56

4.6. CONCLUZII ŞI PROPUNERI 63

BIBLIOGRAFIE 65

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu