Poluarea Biologică a Apei

INTRODUCERE
I. POLUAREA BIOLOGICĂ A APEI 
I.1. Indicatori de contaminare fecală 
I.2. Familia Enterobacteriaceae 
I.2.1. Taxonomia familiei Enterobacteriaceae 
I.2.2. Caracterizarea generală a familiei Enterobacteriaceae 
I.2.3. Grupul germenilor coliformi 
I.2.3.1 Genul Escherichia 
I.2.3.2. Aspecte privind patogenitatea speciei E. coli 
I.2.3.3. Genul Citrobacter 
I.2.3.4. Genul Klebsiella
I.2.3.5. Genul Enterobacter 
II. DESCRIEREA GEOGRAFICĂ A ZONEI ŞI DATE PRIVIND STAŢIA DE TRATARE A APEI GILĂU
II.1. Descrierea geografică
II.2. Date privind Staţia de tratare a apei Gilău 
III. MATERIALE ŞI METODE 
III.1. Recoltarea, transportul şi păstrarea probelor de apă 
III.2. Metode utilizate pentru determinarea germenilor coliformi  
III.2.1. Germenii coliformi totali 
III.2.2. Germeni coliformi fecali (termotoleranţi) 
III.3. Teste biochimice pentru diferenţierea enterobacteriaceelor 
III.3.1. Testele IMVIC
III.3.1.1.Evidenţierea indolului 
III.3.1.2. Reacţia la roşu de metil 
III.3.1.3. Reacţia Voges-Proskauer 
III.3.1.4. Testul cultivării pe mediu cu citrat de sodiu 
III.4. Analize enzimologice 
III.4.1. Activitatea catalazică
III.4.2. Activitatea fosfatazică 
III.4.3. Activitatea dehidrogenazică 
IV. PUNCTELE DE PRELEVARE A PROBELOR 
V. REZULTATE ŞI DISCUŢII 
V.1. Analizele privind poluarea fecaloidă a apelor
V.1.1. Determinarea numărului de germeni coliformi totali  
V.1.2. Determinarea numărului de germeni coliformi fecali (termotoleranţi) 
V.2. Rezultatele testelor biochimice pentru diferenţierea enterobacteriaceelor 
V.2.1. Testele IMVIC 
V.3. Analize enzimologice 
CONCLUZII 
BIBLIOGRAFIE 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu