Proiectarea unei secţii de Franzelarie cu o Capacitate de 20 Tone in 24 Ore

I. Caracteristicile materiilor prime si auxiliare....... .....5
I.1. Faina de grau-materie prima................. ......5
I.1.1.Caracteristici fizice................... ......5
I.1.2. Compozitia chimica a fainii.......... ......7
I.1.3. Insusirile de panificatie ale fainii............ ....8
I.2. Drojdia de panificatie.................. ....10
I.3. Sarea............... ...........11
I.4. Apa ................... ...........14
I.5.  Amelioratori......... ........15
I.6. Defecte ale materiilor prime......... ..........16
I.6.1. Defectele fainii............. ....16
I.6.2.Defectele drojdiei........ ..........17
I.6.3. Defectele apei........... ..........17
I.6.4. Defectele sarii..... ..........18
I.7. Principalele caracteristici ale produsului finit..... ....18
II. Elemente de inginerie tehnologica............. ......20
III. Bilantul de materiale...................... ......35
IV. Bilantul termic..................... .....38
V.  Calculul necesarului de materii prime, utilaje, instalatii si utilitati......... .......43
VI. Descrierea utilajelor................ ............52
VII. Masuri de protectia muncii la exploatarea utilajelor........... ......57
BIBLIOGRAFIE

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu