Producerea Vinurilor Demidulci (2011)

I.COPARTIMENTUL GENERAL
1.1 Noţiuni întroductive
1.2 Alegerea şi argumentarea locului de construcţi
II. COPARTIMENTUL TEHNOLOGIC
2.1 Alegerea şi caracteristica materiei prime şi a producţiei finite
2.2 Alegerea schemei tehnologice, a utilajului şi vaselor de producere
2.3 Argumentarea schemei şi regimului tehnologic ales
2.4 Organizarea controlului tehno-chimic şi schema CTCM
2.5 Măsuri de standardizare şi metrologie
III. CALCULE TEHNOLOGICE
3.1 Calcule şi bilanţuri productive
3.2 Calculul materialelor auxiliare
3.3 Calculul unităţilor de utilaj şi vase tehnologice
IV. COMPARTIMENT TEHNICO-SANITAR
4.1 Alegerea mecanismelor de depozitare-transportare-descărcare
4.2 Automatizarea proceselor tehnologice de bază
4.3 Măsuri antiincendiare de protecţie a muncii
BIBLIOGRAFIA

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu