Analiza cultivarii a doi hibrizi de porumb atat in regim irigat cat si neirigat

1.    INTRODUCERE
1.1    Importanta Economica A Porumbului Pentru Consum
1.2    Porumbul - Origine Si Istoric
1.3    Compozitia Chimica A Porumbului Pentru Consum
1.4    Scopul Lucrarii De Diploma
2.    CONDITIILE ZONEI STUDIATE
2.1    Caracterizarea Conditiilor Naturale Ale Zonei Agricole 1. M. B.
2.1.1    Amplasarea Geografica
2.2    Conditiile Naturale Din Cadrul Fermei Veriga
2.2.1    Amplasarea Fermei
2.2.2    Geomorfologia Si Hidrografia Zonei
2.2.3    Principalele Caracteristici Ale Climei
2.2.4    Studiul Pedologic Al Solurilor De Pe Teritoriul Fermei
2.2.5    Vegetatia Si Fauna
2.2.6    Suprafata Cultivata Si Structura Pe Culturi
2.2.7    Organizarea Muncii Si Structura Persoanalului
2.2.7.1    Sectoare De Activitate
2.2.7.2    Resursele Umane Si Modificarile Survenite In Societatea Agricola In Ultimii Ani
2.2.8    Baza Materiala A Fermei Veriga
3.    SITUATIA CULTURII IN ZONA
3.1    Sistematica Si Hibrizi
3.2    Particularitati Anatomo - Morfologice
3.3    Particularitati Biologice
3.4    Cerinte Fata De Clima Si Sol
4.    TEHNOLOGIA CULTIVARII PORUMBULUI PENTRU BOABE
4.1    Amplasarea Culturii
4.2    Fertilizarea
4.3    Lucrarile Solului
4.4    Samanta Si Semanatul
4.5    Lucrarile De Ingrijire
4.6    Irigatul
4.7    Recoltarea
4.8    Productii
5.    REZULTATELE TEHNOLOGIEI AGRICOLE LA VERIGA
5.1    Evaluarea Productiei
5.2    Valorificarea Productiei
5.3    Pastrarea Productiei
5.4    Eficienta Economica
6.    CONCLUZII
7.    BIBLIOGRAFIE