Analiza privind ambalarea, marcarea, depozitarea si transportul laptelor si produselor lactate

1.    LAPTELE
1.1    Importanta Laptelui In Alimentatie
1.2    Compozitia Chimica A Laptelui
1.3    Microflora Laptelui
1.4    Defectele Laptelui
1.5    Prelucrarea Laptelui De Consum
1.6    Sortimentele Comerciale De Lapte
1.7    Conditiile De Calitate Ale Laptelui De Consum
1.8    Ambalare, Pastrare, Termen De Valabilitate
2.    PRODUSELE LACTATE
2.1    Untul
2.1.1    Obtinerea Untului
2.1.2    Caracteristicile De Calitate Fizico - Chimice Ale Untului
2.1.3    Defectele Untului
2.1.4    Ambalarea Si Pastrarea Untului
2.2    Branzeturile
2.2.1    Obtinere, Sortiment, Caracteristici De Calitate
2.2.2    Maturarea Branzeturilor
2.2.3    Clasificarea Branzeturilor
2.2.4    Branzeturi Cu Pasta Moale
2.2.5    Branzeturi Fermentate Cu Pasta Moale
2.2.6    Branzeturi Cu Pasta Semitare
2.2.7    Branzeturi Cu Pasta Tare
2.2.8    Defectele Branzeturilor
2.3    Cascavaluri
2.3.1    Ambalare, Marcare, Pastrare
2.4    Produse De Smantanire
3.    AMBALAREA, MARCAREA, DEPOZITAREA SI TRANSPORTUL LAPTELUI
3.1    Ambalarea Si Marcarea Laptelui
3.2    Depozitarea Laptelui
3.3    Transportul Laptelui
4.    ANEXE
5.    BIBLIOGRAFIE