Aspecte privind caracteristicile filierei legumelor

1.    INTRODUCERE
2.    POTENTIALUL DE PRODUCTIE SI OFERTA DE PRODUSE AGROALIMENTARE
2.1    Mutatii In Potentialul De Resurse Si In Structurile De Exploatare Ale Agriculturii
2.1.1    Resursele Funciare
2.1.2    Structurile De Exploatare
2.1.3    Stocul De Capital Fix Si Investitiile
2.1.4    Consumurile Intermediare
2.1.5    Resursele De Munca
3.    TRANSFORMARI IMPORTANTE IN PRODUCTIA AGRICOLA DIN TARA NOASTRA.
3.1    Productia Vegetala A Avut O Evolutie Fluctuanta In Perioada De Tranzitie, In Stransa Legatura Cu Variatiile Climatice, Suprafetele Cultivate Si Politicile Agricole
3.2    Sectorul Zootehnic
3.3    Cererea Si Consumul
3.3.1    Factorii Cererii De Consum
3.3.2    Veniturile Si Cheltuielile Populatiei
3.3.3    Consumul Alimentar In Unitati Fizice
3.4    Corelatia Venit - Consum
3.5    Preturile Produselor Agricole
3.5.1    Particularitatile Formarii Preturilor Agricole
3.5.2    Metode Si Tehnici De Fundamentare A Preturilor Produselor Agricole La Nivel Microeconomic
3.5.3    Tipologii De Preturi
3.5.4    Mecanisme De Interventie Si Evolutia Preturilor Agricole
3.6    Subventiile Agricole
3.7    Schimbari In Comertul Exterior
3.8    Dimanica Politicilor Comerciale
3.9    Exporturile Agroalimentare
3.10    Importul Agroalimentar
4.    ANALIZA CARACTERISTICILOR FILIEREI LEGUMELOR
4.1    Caracteristicile Filierei
4.2    Producatorii De Legume
4.3    Cheltuielile De Productie
4.4    Recoltarea, Colectarea Si Transportul
4.5    Comercializarea Legumelor Proaspete
4.6    Exportul Si Importul De Legume Proaspete
4.7    Consumul De Legume Proaspete
4.8    Balanta Legumelor In Romania
4.9    Industria De Prelucrare
4.10    Actiuni Pe Filiera Legumelor In Vederea Aderarii La Uniunea Europeana
5.    BIBLIOGRAFIE