Aspecte privind obtinerea produselor de origine animala

1.    CARNEA
1.1    Caracteristicile Organoleptice
1.2    Caracteristicile Fizico - Chimice
1.3    Caracteristicile Microbiologice
1.4    Carnea De Bovine
1.5    Slanina
1.6    Organe Si Subproduse Comestibile De Abator
1.6.1    Derivate Proteice
1.6.2    Condimente
1.6.3    Materiale Pentru Legare Si Lipire
1.6.4    Etichete
1.6.5    Materiale Pentru Ambalare
1.6.6    Combustibili Tehnologici
2.    PROCESUL TEHNOLOGIC DE OBTINERE
2.1    Transarea, Dezosarea Si Alegera Carnii
2.2    Transarea De Bovine
2.3    Crenvusti
2.4    Prepararea Bradtului
2.5    Prepararea Pastei
2.6    Umplerea Cu Pasta A Membranelor
2.7    Afumarea Produsului
2.8    Fierberea Produsului
2.9    Racirea Crenvustilor
2.10    Depozitarea Produsului Finit
3.    CONTROLUL CALITATII PRODUSULUI FINIT
3.1    Proprietati Organoleptice
3.2    Proprietati Fizico - Chimice
3.3    Proprietati Microbiologice
3.4    Livrarea Produsului Finit
4.    DEFECTELE PREPARATELOR DIN CARNE
4.1    Defecte De Natura Fizica
4.2    Defecte De Natura Fizico - Chimica
4.3    Defecte Microbiologice
5.    IGIENA IN FABRICILE DE PREPARATE
6.    MASURI DE PROTECTIA MUNCII
6.1    Instructiuni De Protectia Muncii
6.2    Instructiuni Privind Protectia Muncii La Volf
6.3    Instructiuni Privind Protectia Muncii In Sectorul De Afumare
7.    BIBLIOGRAFIE