Studiu de caz privind cresterea si fructificarea noilor soiuri de mar

1.    INTRODUCERE
2.    SITUATIA CULTURII MARULUI IN POMICULTURA ACTUALA
2.1    Cultura Marului In Pomicultura Actuala
2.2    Cultura Marului In Tara Noastra
2.3    Sortimentul De Soiuri De Mar
2.4    Tendinte In Cultura Marului
3.    CARACTERIZAREA CONDITIILOR ECOPEDOCLIMATICE IN CARE S - A DESFASURAT STUDIUL
3.1    Asezare Geografica, Orografie, Hidrologie
3.2    Analiza Factorilor Climatici Din Zona Maracineni - Arges
3.2.1    Regimul Termic
3.2.2    Regimul Pluviometric
3.2.3    Umiditatea Relativa A Aerului
3.2.4    Durata De Stralucire A Soarelui
3.2.5    Regimul Eolian
3.2.6    Concluzii Generale Asupra Factorilor Climatici Pe Perioada Studiului
3.3    Analiza Factorilor Pedologici Din Zona Maracineni Arges
3.3.1    Descrierea Pedologica A Solului
3.3.2    Caracterizarea Agrochimica A Solului
4.    DESCRIEREA SOIURILOR LUATE IN STUDIU
4.1    Radaseni
4.2    Ardelean
4.3    Ancuta
4.4    Delia
4.5    Frumos De Voinesti
4.6    Delicios De Voinesti
4.7    Idared
5.    TEHNOLOGIA CULTURII MARULUI UTILIZATA IN PLANTATIA EXPERIMENTALA
5.1    Infiintarea Plantatiei
5.2    Intretinerea Si Lucrarea Solului
5.3    Fertilizarea Plantatiei
5.4    Combaterea Bolilor Si Daunatorilor
5.5    Taieri De Fructificare
6.    CONTRIBUTII PERSONALE PRIVIND STUDIUL PARTICULARITATILOR BIOLOGICE DE CRESTERE SI FRUCTIFICARE LA SOIURI NOI DE MAR
6.1    Unitatea In Care S - A Desfasurat Studiul
6.2    Scopul Studiului
6.3    Obiectivele Studiate
6.4    Material Si Metoda
6.5    Rezultatele Obtinute
7.    CONCLUZII SI RECOMANDARI
8.    BIBLIOGRAFIE SELECTIVA