Studiu de caz privind tehnologia de obtinere a vinurilor rosii

1.    TEMA PROIECTULUI DE DIPLOMA
2.    OBIECTUL PROIECTULUI
2.1    Denumirea Obiectivului Proiectat
2.2    Capacitatea De Productie
2.3    Profilul De Productie
2.4    Justificarea Necesitatii Si Oportunitatii Realizarii Productiei Proiectate
3.    ELEMENTE DE INGINERIE TEHNOLOGICA
3.1    Principalele Caracteristici Ale Materiilor Prime, Auxiliare Si Ale Produselor Finite. Principalele Caracteristici Ale Materei Prime Feteasca Neagra
3.2    Analiza Comparativa Tehnologiilor Existente Pe Plan Mondial Pentru Realizarea Produsului Proiectat
3.3    Alegerea Si Descrierea Schemei Tehnologice Adoptate, Cu Analiza Factorilor Care Influenteazaproductia
3.4    Managementul Calitatii
3.5    Regimul De Lucru Al Sectiei
4.    BILANTUL DE MATERIALE
4.1    Calculul Bilantului De Materiale
4.2    Consumuri Specifice Si Randamente De Fabricatie
4.3    Valorificarea Completa Si Eficienta A Produselor Secundare
5.    CALCULUL INSTALATIEI FRIGORIFICE SI/SAU DE CLIMATIZARE
5.1    Caracteristicile Aerului Atmosferic
6.    UTILAJE TEHNOLOGICE SI DE TRANSPORT
6.1    Bilantul Termic Si Alegerea Utilajelor Sau Dimensionarea Tehnologica A Utilajelor
6.2    Lista Utilajelor (cuprinzand Caracteristicile Tehnice Principale, Furnizori)
6.3    Masuri De Protectia Muncii, P. S. I Si Igiena Muncii Norme De Protectia Muncii In Industria Vinului Si A Bauturilor Alcoolice
7.    STRUCTURA SI DIMENSIONAREA PRINCIPALELOR SPATII DE PRODUCTIE
8.    BIBILOGRAFIE