Tehnologia de cultura a vitei de vie in Romania si importanta ei

1.    INTRODUCERE
2.    IMPORTANTA CULTURII VITEI DE VIE
2.1    Importanta Alimentara
2.2    Importanta Economica
2.3    Importanta Sociala
2.4    Importanta Estetica
3.    PREZENTAREA STATIUNII CENTRALE DE CERCETARI AGRICOLE PENTRU SOLURI SARATURATE BRAILA
3.1    Infiintarea Statiunii (s. C. C. A. S. S. )
3.2    Obiect De Activitate
3.3    Situatia Terenului
3.4    Structura Organizatorica De Conducere
4.    CADRUL NATURAL SI CERINTELE CULTURII
4.1    Cadrul Natural
4.1.1    Relieful
4.1.2    Hidrografia
4.1.3    Regimul Termic
4.1.4    Umiditatea Relativa A Aerului
4.1.5    Lumina Si Nebulozitatea
4.2    Cerintele Vitei De Vie Fata De Factorii De Mediu
4.2.1    Cerintele Fata De Factorii De Sol
4.2.2    Cerintele Fata De Lumina
4.2.3    Cerintele Fata De Temperatura
4.2.4    Cerintele Fata De Apa
5.    TEHNOLOGIA DE CULTURA A VITEI DE VIE IN CADRUL S. C. C. A. S. S. BRAILA
5.1    Sistemul De Taiere
5.2    Tipuri De Taiere
5.3    Lucrari Si Operatiuni In Verde
5.4    Conducerea Coardelor De Productie Pe Mijloace De Sustinere
5.5    Lucrarile Solului
5.6    Sistemul De Intretinere A Solului In Plantatiile De Vii In Cadrul S. C. C. A. S. S.
5.7    Fertilizarea Plantatiilor
5.8    Combaterea Bolilor Si Daunatorilor
6.    MATERIALELE SI METODA DE CERCETARE
7.    REZULTATE OBTINUTE
8.    DETERMINAREA PRAGULUI DE RENTABILITATE LA VITA DE VIE
9.    CONCLUZII SI PROPUNERI
10.    BIBLIOGRAFIE