CUPRINS
CAPITOLUL I – PREZENTAREA GENERALĂ A HOTELULUI IBIS
1. Conceptul Ibis
1.2. Date generale despre hotel
1.3 Structura organizatorică a hotelului Ibis Bucuresti
1.4. Serviciile hoteliere oferite
1.5. Piaţa de acţiune a hotelului Ibis Bucureşti
1.5.1 Oferta hotelului Ibis
1.5.2. Clienţii hotelului Internaţional
1.5.3. Relaţia cu concurenţa a hotelului Ibis Bucureşti
CAPITOLUL II - ANALIZA CIRCULAŢIEI TURISTICE ŞI ANALIZA PRINCIPALILOR
INDICATORI ECONOMICO- FINANCIARI
2.1. Analiza circulaţiei turistice a hotelului Ibis
2.1.1. Dinamica numărului total de turişti
2.1.2. Dinamica numărului de înnoptări pe total turişti
2.1.3. Analiza evoluţiei duratei medii a sejurului
2.1.4. Gradul de ocupare
2.2 Analiza indicatorilor economico-financiari ai hotelului Ibis
2.2.1 Evoluţia venitului şi a cheltuielilor
2.2.2 Analiza evoluţiei în dinamică a cifrei de afaceri
2.2.3 Evoluţia profitului brut
2.2.4 Rata rentabilităţii comerciale