Calitatea serviciilor in turism

CUPRINS     - 3 -
INTRODUCERE - 5 -
CAPITOLUL I - 6 -
UNITATEA DE TURISM-CADRU DE MANIFESTARE A SERVICIILOR DE PRESTARE  TURISTICă
- 6 -
1.2. Definiţii. Consideraţii generale.  - 6 -
1.2. Clasificare serviciilor turistice. - 8 -
1.3. Caracteristici ale serviciilor turistice      - 10 -
1.3.1. Intangibilitatea      - 10 -
1.3.2. Inseparabilitatea     - 10 -
1.3.3. Variabilitatea  - 11 -
1.3.4. Perisabilitatea - 11 -
1.3.5. Lipsa proprietăţii    - 11 -
1.4. Serviciile turistice    - 12 -
1.4.1. Serviciile de cazare  - 12 -
1.4.2. Servicii de alimentaţie publică  - 13 -
1.4.3. Servicii de agrement  - 14 -
1.4.4. Serviciile turistice suplimentare     - 14 -
CAPITOLUL II     - 17 -
DIVERSIFICAREA SERVICIILOR TURISTICE CA ŞI OPŢIUNE STARTEGICĂ A FIRMELOR.  -
17 -
2.1. Tipuri de structuri de primire turistică      - 17 -
2.2. Operaţiuni specifice restaurantelor     - 21 -
2.2.1. Tipuri de unităţi de alimentaţie - 22 -
2.2.2. Tendinţe înregistrate în sectorul alimentaţiei    - 24 -
2.3. Metode şi tehnici de evaluare în turism - 27 -
2.3.1. Principiile evaluării unei unităţi din sfera turismului      - 29 -
2.3.2. Informaţiile necesare pentru efectuarea unei lucrări de evaluare   -
30 -
2.4. Abordarea evaluării şi metode de evaluare     - 31 -
CAPITOLUL III    - 36 -
STUDIU DE CAZ EVALUAREA CALITĂŢII SERVICIILOR ÎN  CADRUL  COMPLEXULUI  VALEA
MĂRIEI      - 36 -
CONCLUZII   - 50 -
BIBLIOGRAFIE     - 52 -