CUPRINS
Managementul calităţii şi controlului tehnic de calitate
Cap. I Probleme de bază ale calităţii produselor
1.1.Calitatea, noţiune concretă, complexă, dinamică.
1.2.Caracteristici de calitate.
1.3.Standarde, norme, reglementări privind calitatea.
1.4.Indicatorii de caracterizare a nivelului calităţii.
Cap.II Metode şi tehnici de măsurare a nivelului calităţii
2.1.Necesitatea şi rolul controlului calităţii.
2.2.Etapele controlului calităţii şi obiectivele corespunzătoare
fiecărei etape
2.3.Metode, tehnici de control.
Cap.III Prezentarea generală a S.C. CREATIVE CATERING S.R.L
3.1.Scurt istoric.
3.2.Caracterizarea nomenclatorului de produse.
3.3.Caracterizarea tehnologiei de preparare.
3.4.Organizarea activităţii de catering
Cap.IVSistemul informaţional în domeniul calităţii la S.C. CREATIVE
CATERING S.R.L.
4.1.Sistemul informaţional şi componentele sale.
4.2.Sistemul informaţional în domeniul calităţii.
4.2.1.Cerinţe precizate în standarde şi norme internaţionale
4.2.2.Informaţii privind calitatea şi circuitele informaţionale
4.3.Perfecţionarea sistemului informaţional al calităţii.
4.3.1.Cerinţe ale perfecţionării sistemului informaţional.
4.3.2.Direcţii importante de perfecţionare.
4.4.Bazele organizării şi funcţionării sistemului informatic al calităţii.
4.5.Subsistemul în domeniul calităţii şi controlului de calitate.
Cap.V Perfecţionarea activităţii de control al calităţii
5.1.Factorii care influenţează modificarea calităţii.
5.2.Evaluarea cauzelor care au determinat obţinerea de produse de
calitate inferioară.
5.3.Perfecţionarea metodelor şi tehnicilor de control.
5.4.Efectele economice ale perfecţionarii activităţii de control.
5.5.Bilanţul calităţii.
Concluzii şi propuneri.
Bibliografie.