Cateringul ca industrie

         CAPITOLUL I
                           CATERINGUL CA INDUSTRIE
       1. ISTORIE ŞI DEZVOLTARE
       2. STRUCTURA INDUSTRIEI CATERING
       3. CLASIFICAREA INDUSTRIEI CATERING
                1.4.Comparaţie intre categoriile de catering
                                Capitolul II
                   Caracterizarea serviciilor de catering
       2.1.Factorii care influenţează calitatea serviciilor
    2.2 Fidelizarea clienţilor
                                CAPITOLUL III
                                                  Procesul Antreprenorial
3.1 Introducere
             3.2.Factori care formează micromediul de marketing
3.3.Factori care formează macromediul de marketing
                                CAPITOLUL IV
    Influenţa sistemului de catering asupra produselor şi serviciilor în
                             alimentaţia publică
    1.  Generalităţi
    2. Particularităţile cateringului industrial
    3. Particularităţile cateringului comercial
4. Aportul cateringului industrial şi comercial la ridicarea  persormanţelor
   calitative ale produselor alimentare
                                 CAPITOLUL V
      Studiu statistic privind dezvoltarea unităţilot de tip cateringla
                         nivel naţional şi european
Bibliografie