CATERINGUL - COMPONENTA ESENTIALA A SERVICIILOR TURISTICE PRESTATE LA SC

1. INTRODUCERE
2. PRACTICA SERVICILOR ÎN ALIMENTAŢIE PUBLICĂ
  2.1.CLASIFICAREA UNITĂŢILOR DE ALIMENTAŢIE PUBLICĂ
      2.1.1.UNITĂŢI PENTRU SERVIREA CONSUMATORILOR
      2.1.2.UNITĂŢI DE PRODUCŢIE
      2.1.3.UNITĂŢI PENTRU DEPOZITARE ŞI PĂSTRARE
      2.1.4.DOTAREA UNITĂŢILOR PE ACTIVITĂŢI FUNCŢIONALE
      2.1.5.OFICII ŞI DEPENDINŢE AUXILIARE
      2.1.6.SECŢIA BUFET
      2.1.7.SECŢIA BAR
  2.2.ACTIVITATEA TURISTICĂ ÎN GENERAL
  2.3.MODERNIZAREA PRODUSELOR CULINARE PRIN SISTEM CATERING
      2.3.1.GENERALITĂŢI
      2.3.2.PARTICULARITĂŢILE CATERINGULUI INDUSTRIAL
      2.3.3PARTICULARITĂŢILE CATERINGULUI COMERCIAL
  2.4.ASPECTE OBIECTIVE ŞI SUBIECTIVE PRIVIND COMPORTAMENTUL ALIMENTAR
3. ACTIVITATEA ECONOMICĂ LA S.C. HERCULES S.A.
  3.1.SCURT ISTORIC
  3.2.ORGANIZAREA S.C. HERCULES S.A.
  3.3.DINAMICA INDICATORILOR ECONOMICI ÎN PERIOADA 1999-2001
     3.3.1.EVOLUŢIA CIFREI DE AFACERI LA S.C. HERCULES S.A
     3.3.2.EVOLUŢIA PROFITULUI LA S.C. HERCULES S.A
     3.3.3.EVOLUŢIA VENITULUI LA S.C. HERCULES S.A
     3.3.4.EVOLUŢIA CHELTUIELILOR LA S.C. HERCULES S.A
     3.3.5.EVOLUŢIA RATEI DE RENTABILITATE LA S.C. HERCULES S.A
     3.3.6.EVOLUŢIA PRODUCTIVITĂŢII MUNCII LA S.C. HERCULES S.A
     3.3.7.EVOLUŢIA PROFITULUI MEDIU PE LUCRĂTOR LA S.C. HERCULES S.A
     3.3.8.EVOLUŢIA AFLUXULUI DE CONSUMATORI LA MASĂ LA S.C. HERCULES S.A
     3.3.9.EVOLUŢIA ÎNCASĂRII MEDII PE CONSUMATOR LA S.C. HERCULES S.A
     3.3.10.EVOLUŢIA VALORII ÎNCASĂRILOR PE LOC LA MASĂ  LA  S.C.  HERCULES
   S.A
  3.4.IMPACTUL CATERINGULUI ASUPRA PERFECŢIONĂRII SERVICILOR  TURISTICE  LA
  S.C. HERCULES S.A.
4. CONCLUZI SI PROPUNERI
  BIBLIOGRAFIE
  49 pagini