Industria hoteliera. Managementul intreprinderii hoteliere

Capitol 1. Industria hotelieră.
     1.1. Industria hotelieră- definire şi caracteristici;
        1. Turismul – activitate specifică de servicii;
        2. Industria hotelieră – noţiuni specifice;
   1.2. Rolul industriei hoteliere;
   1.3. Concepte utilizate în industria hotelieră;
Capitol 2. Managementul întreprinderii hoteliere.
1 Hotelul ca unitate de servicii;
2 Conceptul de hotel şi formele întreprinderilor hoteliere;
           2.3.  Structura unui întreprinderi hoteliere;
Capitol 3.  Departamentul de recepţie
        1. Produsul cazare şi clienţii hotelului
        2. Componente şi activităţi ale recepţiei
            3.2.1. Funcţii ale activităţii din recepţie (check in, check
      out, asistarea clienţilor pe perioada sejurului, ...evntl. şi
      activităţi conexe celor din recepţie – bell boy, uşier, bagajist,
      concierge etc. ).
                  3.2.2. Serviciul de etaj
        3. Personalul din recepţie – atribuţii şi rolul lor în fidelizarea
           clienţilor  (tipuri de personal angajat, atribuţii (evntl. din
           fişa postului de la un hotel din SV, conflicte cu clienţii şi
           modalităţi de rezolvare a acestora).
                  3.3.1. Managementul sectorului de producţie
                 3.3.2. Managementul sectorului de servire.
        4. Alte servicii
      Bibliografie