Pensiune agro-turistica cu scop didactic producerea vinului pornind de la cultivarea vitei de vie pana la produsul finit

     CUPRINS
                                I.      MEMORIU JUSTIFICATIV
   1.  Caracterizarea  investiţiei   proiectate,   natura   produselor   şi
      serviciilor finite destinate consumului
   2. Clasificarea structurii de primire turistică în fucţie de  serviciile
      oferite (conform OMT nr. 510/2002, MOF 242 bis, partea I, 1999)
   3. Identificarea segmentului de consumatori  în  corelaţie  cu  zona  de
      amplasare a obiectivului proiectat
   4. Justificarea ciclicităţii sau planificarea  preliminară  a  gamei  de
      produse şi servicii
   5. Aportul nutriţional al alimentelor produse în unitatea  de  producţie
      proiectată
II.   ELEMENTE DE INGINERIE TEHNOLOGICĂ PENTRU
      UNITĂŢILE DE ALIMENTAŢIE PUBLICĂ ŞI TURISM
2.1         Stabilirea şi  caracterizarea  materiilor  prime,  materialelor
      auxiliare
2.         Caracteristicile produselor finite
pagini 61