Prezentarea si analiza produsului turistic

CAPITOLUL I
SERVICIILE TURISTICE …………………………………………..3
         1. Conţinutul prestaţiei turistice ……….……………………….3
         2. Particularităţi ale serviciilor turistice .………………… …..3
         3. Structura  şi clasificarea serviciilor turistice ………………6
         4. Rolul şi importanţa diversificării şi creşterii calităţii
            serviciilor turistice ………………………………………....9
CAPITOLUL 2
TRANSPORTURILE TURISTICE.……… …………………..……….9
CAPITOLUL 3
SERVICIILE TURISTICE DE CAZARE.……………… …………21
         1. Conţinutul şi complexitatea ospitalităţii turistice.……… ..22
         2. Hotelurile tip exploataţie inividuală ……………………….23
         3. Lanţurile hoteliere voluntare ……………………………….25
         4. Lanţurile hoteliere integrate ………………………………..26
CAPITOLUL 4
SERVICIILE DE ALIMENTAŢIE PUBLICĂ ………………………27
CAPITOLUL 5
AGREMENTUL ŞI SERVICIILE COMPLEMENTARE …………..33
CAPITOLUL 6
MEDIUL EXTERN – Clientela ………………………………………...38
CAPITOLUL 7
ORGANIZAREA DEPARTAMENTELOR OPERAŢIONALE ………41
         1. Structura organizatorică a hotelului ……………………….41
         2. Serviciile front-office şi de etaj ……………………………41
       7.2.1 Serviciile front-office ……………………………………41
       7.2.2 Serviciile de etaj ………………………………………….43
         3. Bucătăria ……………………………………………………..44
         4. Servirea consumatorilor …………………………………….44
         5. Alte servicii ………………………………………………….46
CAPITOLUL 8
STUDIUL DE CAZ – HOTEL INTERNAŢIONAL, BĂILE FELIX ………..48
         1. Oferta turistică a zonei …………………………….……..48
         2. Oferta hotelieră a staţiunii ……………………………….…50
         3. Oferta Hotelului Internaţional ……………………………...51
                   1. Statut ……………………………………………….…51
                   2. Istoric, arhitectură, construcţii ………………….…52
                   3. Amplasament …………………………………………...53
                   4. Produs turistic ……………………………………….……53
                   5. Tarife ……………………………………….…………...55
                   6. Cererea clientelei la Hotel Internaţional ……………….55
         4. Indicatorii activităţii turistice ……………………………...56
CONCLUZII ŞI PROPUNERI ……………………………………..61
BIBLIOGRAFIE …………………………………………………………62