CUPRINS
|INTRODUCERE |3 |
|.................................................................| |
|............................... | |
|CAPITOLUL I | |
|STAGIILE CICLULUI DE |4 |
|VIZITARE.........................................................|5 |
|... |6 |
|1.1. Descoperirea |7 |
|.................................................................|7 |
|................................ |8 |
|1.2. Stagiul de dinaintea sosirii |9 |
|.................................................................|9 |
|.......... |12 |
|1.3. Sosirea |12 |
|.................................................................| |
|.......................................... | |
|1.4. Şederea (ocuparea) |13 |
|.................................................................|14 |
|...................... |14 |
|1.5. Plecarea |16 |
|.................................................................|16 |
|........................................ |17 |
|1.6. Conceperea şi managementul facilitaţilor |17 |
|................................................. |17 |
|1.6.1. Impact asupra oaspetelui | |
|.................................................................| |
|........ |19 |
|1.6.2. Impactul design-ului asupra productivitaţii | |
|.......................................... |20 |
|1.6.3.Costuri de operare (funcţionare) |20 |
|............................................................. |23 |
|CAPITOLUL II |25 |
|PRINCIPALELE TIPURI DE STRATEGII DE MARKETING |27 |
|FOLOSITE ÎN TURISMUL RURAL |34 |
|............................................................. | |
| | |
|2.1. Povestea produsului turistic | |
|.................................................................| |
|..... | |
|2.2. Cui vindem-segmentarea pieţei | |
|................................................................ | |
|2.3. Studiul de piaţă | |
|.................................................................| |
|........................ | |
|2.3.1. Constuirea unei imagini pentru marketing | |
|.......................................... | |
|2.3.2. Crearea unui slogan | |
|.................................................................| |
|................ | |
|2.3.3. Crearea unei broşuri şi a altor materiale promoţionale | |
|..................... | |
|2.3.4. Strategii de marketing | |
|.................................................................| |
|........... | |
|CAPITOLUL III | |
|COMERCIALIZAREA ARTELOR, MEŞTEŞUGURILOR ŞI A | |
|LOCURILOR DE INTERES TURISTIC | |
|...................................................... | |
|3.1. Rolul pensiunilor în comercializarea de bunuri şi furnizarea| |
|de | |
|Informaţii pentru turişti | |
|.................................................................| |
|.................. | |
|3.2.Prezentarea comercială | |
|.................................................................| |
|............. | |
|3.3.Studiu de caz: zona Moeciu, judeţul Dâmboviţa | |
|..................................... | |
|3.3.1. Bogăţia cultural-istorică a zonei Bran-Moeciu | |
|.................................... | |
|3.3.2. Circulaţia turistică în cadrul unităţilor de cazare | |
|............................... | |
|3.3.3. Propuneri cu privire la amenajarea turistică a zonei | |
|......................... | |
|CONCLUZII ŞI APRECIERI | |
|.................................................................| |
|......... 36 | |
|BIBLIOGRAFIE | |
|.................................................................| |
|.............................. 37 | |
|ANEXE | |
|.................................................................| |
|.............................................. 38 | |