Sudiul impactului

Cuprins
I. Date generale
    1.1 Denumirea
unitaţii....................................................................
............................1
    1.2. Amplasament, suprafaţă
ocupată.....................................................................
....1
    1.3. Profitul de
activitate..................................................................
...........................1
    1.4. Forma de
proprietate.................................................................
...........................1
    1.5. Regimul de
lucru.......................................................................
...........................1
       1.5.1. Programul de funcţionare şi numărul de
angajaţi.......................................1
       1.5.2. Capacitae de
producţie...................................................................
.............1
2. Date specifice activităţii din cadrul obiectivului
...........................................................2
       2.1. Tehnologia de fabricare lichioruri şi alte băuturi
alcoolice...........................2
       2.2 .Tehnologia de fabricaţie a malţului de
bere...................................................3
       2.3. Tehnologia de fabricaţie a spirtului din
melasă.............................................7
       2.4. Tehnologia de fabricare a
berii....................................................................10
    2.2. Activitaţi
auxiliare...................................................................
..........................11
       2.2.1. Activitatea de
transport...................................................................
..........11
       2.2.2. Activitatea de întreţinere-
recepţie.............................................................12
       2.2.3. Centrala
termică.....................................................................
...................13
       2.2.4. Centrala
frigorifică.................................................................
...................14
3. Alimentarea cu apă, efluenţii tehnologici şi menajeri, sistemul de
canalizare al apelor
pluviale....................................................................
...........................................................15
    3.1. Alimentarea cu
apă.........................................................................
...................15
    3.2. Evacuarea apelor
uzate.......................................................................
...............16
4. Emisii
atmosferice.................................................................
........................................17
    4.1. Procesul
tehnologic..................................................................
..........................17
    4.2. Casa maşini şi şiloz de depozitare
(pulberi)......................................................17
    4.3. Centrala
termică.....................................................................
............................18
    4.4. Centrala
frigorifică.................................................................
............................18
    4.5. Miloacele de
transport...................................................................
.....................18
5. Protecţia împotriva zgomotului şi
vibraţiilor.................................................................
19
6. Protecţia solului şi
subsolului..................................................................
......................19
    6.1. Efecte potenţiale ale activităţii
..........................................................................19
    6.2. Efecte potenţiale ale activităţilor
învecinate......................................................20
7. Protecţia împotriva
radiaţiilor.................................................................
.......................20
8. Protecţia fondului forestier, a ecosistemelor, a biodiversităţii, a
peisajului şi a zonelor de interes
tradiţional.................................................................
..........................................21
9. Gestionarea
deşeurilor..................................................................
.................................21
10. Alimentarea cu energie
eletrică....................................................................
...............22
11. Protecţia şi igiena
muncii......................................................................
.......................22
12. Prevenirea şi stingerea
incendiilor.................................................................
..............22
II. Lista de
control.....................................................................
.......................................23
    2.1. Caracteristicile
proiectului.................................................................
................23
    2.2. Amplasarea
proiectului.................................................................
.....................29
III. Identificarea posibilităţii ca proiectul să aibă efecte asupra
mediului.................31
1.Informaţii
generale....................................................................
......................................31
     1.1. Informaţii privind producţia care se va realiza şi resursele
folosite în scopul producerii energiei necesare asigurării
producţiei.............................................................31
    1.2. Informaţii privind materiile prime, substanţele sau preparatele
chimice...........32
    1.3.Informaţii despre poluanţi fizici şi biogici care afectează mediul,
generaţi de
activitate..................................................................
...........................................................32
2. Procese tehnologice
............................................................................
..........................32
    2.1. Procese tehnologice de
producţie...................................................................
...32
    2.2. Activităţii de
dezafectare.................................................................
..................33
3.
Deşeuri.....................................................................
......................................................33
4. Impactul potenţial, inclusiv cel transfrontalieră, asupra componenţilor
mediului şi măsuri de reducere a
acestora....................................................................
....................................34
    4.1. Apa. Prognozarea. Măsuri de diminuarea a
impactului.....................................34
    4.2. Aerul. Prognozarea. Măsuri de diminuarea a
impactului..................................36
    4.3. Solul. Prognozarea. Măsuri de diminuarea a
impactului...................................37
    4.4. Geologia
subsolului..................................................................
.........................37
    4.5.
Biodiversitatea.............................................................
......................................37
    4.6.
Peisajul....................................................................
...........................................37
    4.7. Mediul social şi
economic....................................................................
.............38
    4.8. Condiţii culturale şi etnice, patrimoniul
cultural...............................................38
5. Analiza
alternativelor..............................................................
.......................................38
6.
Monitorizare................................................................
...................................................38
7. Situaţii de
risc........................................................................
........................................38
8. Rezumat fără caracter
tehnic......................................................................
....................39