Compozitia si valoarea alimentara a grasimilor. Ambalarea, marcarea, transportul si pastrarea grasimi

CUPRINS
              ---------------------Cuprins---------------------
|Denumirea titlurilor                                     |Pagina  |
|                                                         |        |
|1. Compoziţia şi valoarea alimentară a grăsimilor        |2       |
|                                                         |3       |
|Valoarea alimentară a grăsimilor                         |4       |
|2. Compoziţia chimică a grăsimilor                       |6       |
|Grăsimile din regnul animal                              |9       |
|3. Clasificarea şi sortimentul grăsimilor                |9       |
|Plantele Olaginoase                                      |16      |
|a. Grăsimile vegetale                                    |16      |
|1. Sortimentul de ulei                                   |17      |
|2.  Caracteristici de calitate                           |18      |
|Defecte posibile ale uleiului                            |18      |
|Grăsimi vegetale solide                                  |20      |
|b. Grăsimile alimentare de origine animală               |22      |
|4. Ambalarea, marcarea, transportul şi păstrarea         |24      |
|grăsimilor alimentare                                    |24      |
|5. Verificarea calităţii grăsimilor                      |25      |
|Verificarea organoleptică                                |25      |
|Verificare calităţii uleiului comestibil                 |26      |
|                                                         |26      |
|Verificarea fizico-chimică                               |26      |
|6. Pro sau contra grăsimilor?                            |28      |
|Ce sunt grăsimile hidrogenate?                           |30      |
|Cum să am o alimentaţie naturală?                        |31      |
|Care sunt dezavantajele uleiului rafinat?                |        |
|Cum se hidrogenează uleiul vegetal?                      |        |
|Obţinere şi păstrare a calităţii nutritive a uleiurilor  |        |
|                                                         |        |