Contributii cu privire la eficientizarea antrenamentelor de culturism

Cap.1.      Introducere
     1. Importanţa temei si actualitatea…………………………………..pag 5
     2. Scurt istoric al apariţiei culturismului…………………………….pag 6
 Cap.2.     Importanţa sistemului Weider si a princiipilor lui in
        dezvoltarea si eficientizarea antrenamentelor de culturism
      2.1. Specificitatea sistemului Weider……………………………………pag 9
      2.2. Utilitatea principiilor in formarea capacităţii fizice………………  pag
      11
Cap.3.      Sistemul Weider
      3.1. Principii Weider cu referire la planificarea ciclului de
       antrenament……………………………………………………….….pag 17
      3.2. Principii Weider cu referire la alcătuirea programului de
      antrenament…………………………………………………………....pag 18
      3.3. Principii Weider cu referire la executarea fiecărui
      exerciţiu………………………………………………………………..pag 20
      3.4. Clasificarea principiilor Weider in funcţie de stadiul de
      pregatire………………………………………………………………..pag 23
      3.4.1. Principii Weider pentru incepători
      3.4.2. Principii Weider pentru cei cu stadiu mediu de dezvoltare
      3.4.3. Principii Weider pentru cei cu stadiu avansat de dezvoltare
 Cap.4.    Raţionalizarea şi individualizarea antrenamentelor in funcţie de
           obiective
      4.1. Indicaţii metodice pentru buna desfăşurare a antrenamentelor de
      culturism…...……………………………………………………………pag 26
      4.2. Programe de antrenament, metode şi exerciţii specifice
      antrenamentelor de forţă…………………..……………………………………………pag 28
      4.3. Programe de antrenament, metode şi exerciţii specifice
      pentrudezvoltareamasei musculare…………………………………….pag 37
      4.4. Programe de antrenament, metode şi exerciţii specifice pentru
      obţinerea  calităţii musculare……………………………………….……………pag 45
      4.5. Greşeli frecvente in antrenamentele culturiştilor………………….pag 49
 Cap.5.    Importanţa alimentaţiei în dezvoltarea forţei şi a masei
           musculare şi obţinerea calităţii musculare.
      5.1. Principiul de bază in alimentaţia culturiştilor……………………..pag 54
      5.2. Alimente indicate pentru meniul culturiştilor……………………..pag 55
      5.3. principiile alimentare ale suplimentelor nutritive…………………pag 58
  Cap.6.    Concluzii şi propuneri
      6.1. Concluzii…………………………………………………………..pag 60
      6.2. Propuneri….……………………………………………………….pag 61
  Anexe ………………………………………………………………………...pag 62
  Bibliografie…………………………………………………………………..pag 62