Elemente de inginerie tehnologica. Implementarea HACCP la fabricarea preparatelor din carne

                                   Cuprins
I. OBIECTIVUL PROIECTULUI
      I.1 DENUMIREA OBIECTIVULUI PROIECTAT
      I.2 CAPACITATEA DE PRODUCTIE
      I.3 JUSTIFICAREA NECESITATII SI OPORTUNITATII REALIZARII PRODUSELOR
PROIECTATE
II. ELEMENTE DE INGINERIE TEHNOLOGICA
      II.1 MATERII PRIME, MATERII AUXILIARE SI MATERIALE FOLOSITE LA
OBTINEREA PRODUSELOR PROIECTATE
      II.2 RETETE DE FABRICATIE FOLOSITE LA OBTINEREA PRODUSELOR PROIECTATE
            II.2.1 RETETA DE FABRICATIE PENTRU OBTINEREA PRODUSULUI DE TIP
LEBERWURSTI
            II.2.2 RETETA DE FABRICATIE PENTRU OBTINEREA PRODUSULUI SUNCA
TIMIS
      II.3 TEHNOLOGIA DE OBTINERE A PREPARATELOR SUNCA TIMIS SI LEBERVURSTI
            II.3.1 SCHEMA TEHNOLOGICA DE OBTINERE A PRODUSULUI SUNCA TIMIS
            II.3.2 SCHEMA TEHNOLOGICA DE OBTINERE A PRODUSULUI DE TIP
LEBERVURSTI
      II.4 DESCRIEREA SCHEMELOR TEHNOLOGICE
            II.4.1 DESCRIEREA SCHEMEI TEHNOLOGICE DE OBTINERE A PRODUSULUI
SUNCA TIMIS
            II.4.2 DESCRIEREA SCHEMEI TEHNOLOGICE DE OBTINERE A
LEBERWURSTIULUI
      II.5 INFLUIENTA TRATAMENTULUI TERMIC ASUPRA CALITATII PRODUSELOR
FINITE
      II.6 DEFECTELE PREPARATELOR DIN CARNE COMUNE
            II.6.1 DEFECTE DE NATURA FIZICA
            II.6.2 DEFECTE DE NATURA CHIMICA
            II.6.3 DEFECTE DE NATURA MICROBIOLOGICA
      II.7 CONDITII DE CALITATE IMPUSE DE STAS
III. BILANT DE MATERIALE
      III.1 BILANT PARTIAL DE MATERIALE
            III.1.1 BILANT PARTIAL DE MATERIALE PENTRU SUNCA TIMIS
            III.1.2 BILANT PARTIAL DE MATERIALE PENTRU LEBERBURSTI
      III.2 BILANT TOTAL DE MATERIALE
            III.2.1 BILANT TOTAL DE MATERIALE PENTRU SUNCA TIMIS
            III.2.2 BILANT TOTAL DE MATERIALE PENTRU LEBERBURSTI
      III.3 CENTRALIZAREA BILANTULUI DE MATERIALE
IV. DESCRIEREA UTILAJELOR FOLOSITE
      IV.1 CUTERUL TIP MATOCUT-100
      IV.2 MASINA DE UMPLUT CONTINUU SUB VACUUM TIP TMCU-65
      IV.3 UTILAJ PENTRU MARUNTIRE GROSIERA: VOLF
V. CALCULUL DE DIMENSIONARE
      V.1 DIMENSIONAREA DEPOZITULUI DE CARCASE
      V.2 DIMENSIONAREA SALII DE TRANSARE-DEZOSARE-ALES
      V.3 DIMENSIONAREA SALII DE FABRICATIE
      V.4 DIMENSIONAREA SALII DE TRATAMENT TERMIC
      V.5 DIMENSIONAREA SALII DE MATURARE
      V.6 DIMENSIONAREA DEPOZITULUI DE PRODUS FINIT
VI. IMPLEMENTAREA HACCP LA FABRICAREA PREPARATELOR DIN CARNE
VII. IGIENA IN FABRICILE DE PREPARATE DIN CARNE
      VII.1 ETAPELE IGIENIZARII
      VII.2 AGENTI DE CURATIRE
      VII.3 SUBSTANTE PENTRU DEZINFECTIE
      VII.4 REGULI DE IGIENIZARE PENTRU PERSONALUL OPERATIV
VIII. CALCULUL EFICIENTEI ECONOMICE
      VIII.1 STABILIREA VALORII INVESTITIEI
      VIII.2 STABILIREA CHELTUIELILOR
      VIII.3 ANTECALCULALATIA DE PRET
Pagini 91