cuprins
CAPITOLUL 2
TEHNOLOGIA CULTURII ARDEIULUI GRAS ÎN SERE
capsicum annuum L. fam.solanaceae
2.1. Importanţă alimentară şi economică
2.2. Originea şi aria de răspândire
2.3. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
2.4. Exigenţe ecologice
2.5. Soiuri şi hibrizi
2.6. Tehnologia culturii ardeiului
2.5. Tehnologia culturii ardeiului în sere
Capitolul III
Cultura fără sol a arDeiului gras în sere
3.1. Justificarea alegerii temei
3.2. Scopul cercetărilor
3.3. Organizarea experienţei
Varianta 2 (V2) – perlit 1 paarte, mraniţă 2 părţi, turbă 1 parte
Varianta 3 – Martor – cultură pe sol.
3.4. Rezultate şi discuţii
Capitolul IV
Concluzii şi recomandări
4.1. Cu privire la sectorul legumicol
4.2. Cu privire la tehnologia aplicată
4.3. Concluzii privind experienţa
23 pagini
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu