ARDEIULUI GRAS IN SERE

cuprins
                                 CAPITOLUL 2
                 TEHNOLOGIA CULTURII ARDEIULUI GRAS ÎN SERE
                      capsicum annuum L. fam.solanaceae
      2.1. Importanţă alimentară şi economică
      2.2. Originea şi aria de răspândire
     2.3. Particularităţi botanice şi biologice în relaţie cu tehnologia
      2.4. Exigenţe ecologice
      2.5. Soiuri şi hibrizi
      2.6. Tehnologia culturii ardeiului
      2.5. Tehnologia culturii ardeiului în sere
      Capitolul III
                  Cultura fără sol a arDeiului gras în sere
      3.1. Justificarea alegerii temei
      3.2. Scopul cercetărilor
      3.3. Organizarea experienţei
      Varianta 2 (V2) – perlit 1 paarte, mraniţă 2 părţi, turbă 1 parte
      Varianta 3 – Martor – cultură pe sol.
      3.4. Rezultate şi discuţii
                                Capitolul IV
                          Concluzii şi recomandări
            4.1. Cu privire la sectorul legumicol
4.2. Cu privire la tehnologia aplicată
4.3. Concluzii privind experienţa
23 pagini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu