CUPRINS
Pag.
|Capitolul I | |
|SITUATIA ACTUALA SI DE PERSPECTIVA A CULTURII CAISULUI PE PLAN | |
|MONDIAL SI IN |4 |
|ROMANIA..........................................................| |
|............... | |
|1.1. Importanţa social-economică a culturii |4 |
|caisului.................................. | |
| 1.2. Arealul de cultură a |6 |
|caisului.........................................................| |
|............. | |
| 1.3. Situaţia culturii caisului pe plan |7 |
|mondial.................................................... | |
| 1.4. Situaţia culturii caisului în |13 |
|România..........................................................| |
|. | |
|Capitolul II | |
|SORTIMENTUL DE CAIS IN ROMÂNIA |20 |
|.................................................................| |
|...... | |
|Capitolul III | |
|CERINŢELE FAŢĂ DE FACTORII ECOLOGICI ŞI ZONAREA AGROCLIMATICĂ A | |
|CUL TURII CAISULUI |34 |
|......................................................... | |
| 3.1. Cerinţele caisului faţă de factorii |34 |
|ecologici................................................ | |
| 3.2. Zonarea agroclimatică a culturii |40 |
|caisului.................................................... | |
|Capitolul IV | |
|SOIURILE LUATE IN STUDIU |44 |
|.................................................................| |
|.............. | |
| 4.1. Necesitatea, scopul şi obiectivele, propuse în |44 |
|cercetare....................... | |
| 4.2. Materialul biologic utilizat şi metoda de |46 |
|lucru.......................................... | |
| 4.3. Descrierea pomologica a soiurilor de cais luate|47 |
|în studiu.......................... | |
|Capitolul V | |
|REZULTATE OBŢINUTE CU PRIVIRE LA VIGOAREA DE | |
|CREŞTERE A SOIURILOR LUATE ÎN STUDIU |52 |
|................................................. | |
| 5.1. Creşterea în grosime a |52 |
|trunchiului......................................................| |
|.. | |
| 5.2. Lungimea medie a lăstarilor |53 |
|indicatori...................................................... | |
| 5.3. Volumul coroanei |55 |
|.................................................................| |
|..................... | |
|CAPITOLUL 6 | |
|PARCURGEREA FENOFAZELOR DE RODIRE LA SOIURILE DE CAIS LUATE ÎN | |
|STUDIU |58 |
|.................................................................| |
| 6.1. Parcurgerea fenofazelor de |58 |
|rodire...........................................................| |
|.. | |
|CAPITOLUL 7 | |
|PRODUCŢIA OBŢINUTĂ ŞI CALITATEA ACESTEIA |62 |
|..................................... | |
| 7.1. Producţia de fructe obţinută pe pom şi la |62 |
|hectar....................................... | |
| 7.2. Indicele de |64 |
|productivitate...................................................| |
|....................... | |
| 7.3. Principalele caracteristici fizice ale |66 |
|fructelor............................................ | |
| 7.4. Compoziţia chimică a |67 |
|fructelor........................................................| |
|......... | |
|CONCLUZII........................................................|70 |
|......................................................... | |
|BIBLIOGRAFIE.....................................................|73 |
|...................................................... | |
Prezentare power point
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu