Introducere…………4
Capitolul I. Conţinutul economic al eticii în afaceri……………7
1.1. Etica – componentă majoră a succesului în afaceri şi teorii ale eticii în afaceri…………7
1.2. Influenţa eticii asupra performanţelor întreprinderii şi ariile acoperite de Codurile Etice………15
Capitolul II. Mcdonald’s o afacere de succes………21
2.1. Istoricul şi conceptul Mcdonald’s…………21
2.2. Caracteristica generală a întreprinderii McDonald's Moldova……....25
2.2.1. Analiza indicatorilor economico – financiari ai Î.M.”Food Planet Restaurants”S.R.L. (Mcdonald’s Centru)………28
2.2.2. Particularităţile de funcţionare a restaurantelor McDonald’s în Republica Moldova…………33
Capitolul III. Evaluarea normelor de etică în cadrul companiei McDonald’s şi modalităţile de aplicare a acestora…………46
3.1. Analiza regulamentului de lucru pentru personalul de restaurant şi influenţa lui asupra dezvoltării unităţii economice………46
3.2. Sugestii şi recomandări privind îmbunătăţirea mediului de etică….....57
Concluzii………61
Bibliografie…………63
Anexe………64
- See more at: http://www.libroteze.com/ro/etica-afaceri#sthash.QajrlBzu.dpufIntroducere…………4 Capitolul I. Conţinutul economic al eticii în afaceri……………7 1.1. Etica – componentă majoră a succesului în afaceri şi teorii ale eticii în afaceri…………7 1.2. Influenţa eticii asupra performanţelor întreprinderii şi ariile acoperite de Codurile Etice………15 Capitolul II. Mcdonald’s o afacere de succes………21 2.1. Istoricul şi conceptul Mcdonald’s…………21 2.2. Caracteristica generală a întreprinderii McDonald's Moldova……....25 2.2.1. Analiza indicatorilor economico – financiari ai Î.M.”Food Planet Restaurants”S.R.L. (Mcdonald’s Centru)………28 2.2.2. Particularităţile de funcţionare a restaurantelor McDonald’s în Republica Moldova…………33 Capitolul III. Evaluarea normelor de etică în cadrul companiei McDonald’s şi modalităţile de aplicare a acestora…………46 3.1. Analiza regulamentului de lucru pentru personalul de restaurant şi influenţa lui asupra dezvoltării unităţii economice………46 3.2. Sugestii şi recomandări privind îmbunătăţirea mediului de etică….....57 Concluzii………61 Bibliografie…………63 Anexe………64 - See more at: http://www.libroteze.com/ro/etica-afaceri#sthash.QajrlBzu.dpuf
Capitolul I. Conţinutul economic al eticii în afaceri……………7
1.1. Etica – componentă majoră a succesului în afaceri şi teorii ale eticii în afaceri…………7
1.2. Influenţa eticii asupra performanţelor întreprinderii şi ariile acoperite de Codurile Etice………15
Capitolul II. Mcdonald’s o afacere de succes………21
2.1. Istoricul şi conceptul Mcdonald’s…………21
2.2. Caracteristica generală a întreprinderii McDonald's Moldova……....25
2.2.1. Analiza indicatorilor economico – financiari ai Î.M.”Food Planet Restaurants”S.R.L. (Mcdonald’s Centru)………28
2.2.2. Particularităţile de funcţionare a restaurantelor McDonald’s în Republica Moldova…………33
Capitolul III. Evaluarea normelor de etică în cadrul companiei McDonald’s şi modalităţile de aplicare a acestora…………46
3.1. Analiza regulamentului de lucru pentru personalul de restaurant şi influenţa lui asupra dezvoltării unităţii economice………46
3.2. Sugestii şi recomandări privind îmbunătăţirea mediului de etică….....57
Concluzii………61
Bibliografie…………63
Anexe………64
- See more at: http://www.libroteze.com/ro/etica-afaceri#sthash.QajrlBzu.dpufIntroducere…………4 Capitolul I. Conţinutul economic al eticii în afaceri……………7 1.1. Etica – componentă majoră a succesului în afaceri şi teorii ale eticii în afaceri…………7 1.2. Influenţa eticii asupra performanţelor întreprinderii şi ariile acoperite de Codurile Etice………15 Capitolul II. Mcdonald’s o afacere de succes………21 2.1. Istoricul şi conceptul Mcdonald’s…………21 2.2. Caracteristica generală a întreprinderii McDonald's Moldova……....25 2.2.1. Analiza indicatorilor economico – financiari ai Î.M.”Food Planet Restaurants”S.R.L. (Mcdonald’s Centru)………28 2.2.2. Particularităţile de funcţionare a restaurantelor McDonald’s în Republica Moldova…………33 Capitolul III. Evaluarea normelor de etică în cadrul companiei McDonald’s şi modalităţile de aplicare a acestora…………46 3.1. Analiza regulamentului de lucru pentru personalul de restaurant şi influenţa lui asupra dezvoltării unităţii economice………46 3.2. Sugestii şi recomandări privind îmbunătăţirea mediului de etică….....57 Concluzii………61 Bibliografie…………63 Anexe………64 - See more at: http://www.libroteze.com/ro/etica-afaceri#sthash.QajrlBzu.dpuf
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu