Hidroliza enzimatica a amidonului din cereale si cartofi cu aplicatii intense in fabricarea alcoolulu

                                   CUPRINS
Cap.1.Tema  de  proiectare.
Cap.2.Justificarea  temei  proiectului, a  solutiilor  si  metodelor  de
calcul  alese.
Cap.3. Proprietatile  fizice  ale  componentilor  amestecului; date  de
echilibru  lichid-vapori
Cap.4. Dimensionarea  tehnologica  a  coloanei  de  rectificare.
   1. Bilantul  de  materiale  al  instalatiei  de  rectificare.
   2.  Determinarea  numarului  de  talere  reale
     4.2.1Calculul  refluxului  minim  si  a  numarului  minim  de  talere.
     4.2.2 Calculul  refluxului  optim.
      3. Determinarea  grafica  si  analitica  a  numarului  de  talere
         teoretice.
      4. Calculul  diametrului  coloanei  si  calculul  hidrodinamic  al
         talerului.
      5. Calculul  coeficientilor  partiali  de  transfer  de  masa.
      6. Determinarea  grafica  si  analitica  a  numarului  de  talere
         reale.
   2. Calculul  mecanic  sumar  al  coloanei  de  rectificare
   3.  Elemente  de  automatizare
Cap .5. Dimensionarea  tehnologica  a  schimbatorului  de  caldura.
  1. Bilantul  tehnic  al  schimbatorului.
  2.  Predimensionarea  schimbatorului
  3. Verificarea  ariei  de  transfer  tehnic
  4. Calculul  mecanic  sumar  si  hidrodinamic
  5. Predimensionarea  celorlalte  schimbatoare  din  instalatii
Pagini 42

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu