Laptele si produsele din lapte

Cuprins
Capitolul 1
        Laptele
             1.1. Importanţa laptelui în alimentaţie
             1.2. Compoziţia chimică a laptelui
             1.3. Microflora laptelui
             1.4. Defectele laptelui
             1.5. Prelucrarea laptelui de consum
             1.6. Sortimentele comerciale de lapte
             1.7. Condiţiile de calitate ale laptelui de consum
             1.8. Ambalare, păstrare, termen de valabilitate
Capitolul 2
        Produsele lactate
             2.1. Untul
                    2.1.1. Obţinerea untului
                    2.1.2. Caracteristicile de calitate fizico – chimice ale
                           untului
                    2.1.3. Defectele untului
                    2.1.4. Ambalarea şi pastrarea untului
             2.2. Brânzeturile
                    2.2.1. Obţinere, sortiment, caracteristici de calitate
                    2.2.2. Maturarea brânzeturilor
                    2.2.3. Clasificarea brânzeturilor
                    2.2.4. Brânzeturi cu pastă moale
                    2.2.5. Brânzeturi fermentate cu păsta moale
                    2.2.6. Brânzeturi cu pastă semitare
                    2.2.7. Brânzeturi cu pastă tare
                    2.2.8. Defectele brânzeturilor
             2.3. Caşcavaluri
                    2.3.1. Ambalare, marcare, păstrare
             2.4. Produse de smântânire
Capitolul 3
        Ambalarea, marcarea, depozitarea şi transportul laptelui
             3.1. Ambalarea şi marcarea laptelui
             3.2. Depozitarea laptelui
             3.3. Transportul laptelui
Anexe
Bibliografie
32 pagini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu