Valoarea nutritivă a brânzei telemea de vacă Helvetica Milk 100 %
naturală este dată de conţinutul ridicat de substanţe proteice şi grăsimi
uşor asimilabile, săruri minerale de calciu, fosfor, magneziu, sodiu şi
clor precum şi vitamine.
Apreciată pentru calităţile sale nutritive şi dietetice, dar şi pentru
diversitatea preparatelor culinare în a căror compoziţie poate intra,
brânza telemea de vacă n-ar trebui să lipsească dintr-o alimentaţie
sănătoasă şi echilibrată.
Valoare energetică: 256 kcal /100 g;
Termen de valabilitate: 15 zile din momentul livrării pentru brânza
telemea de vacă, vrac şi 60 de zile din momentul livrării , pentru
brânza telemea de vacă preambalată în vid;
Temperatura de păstrare: între 2° - 8° C;
Licenţa de fabricaţie: A.23 /96;
Logistica: -in saramura in
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu