Piata - componenta esentiala a mediului de afaceri

Valoarea nutritivă a brânzei telemea de  vacă  Helvetica  Milk  100  %
naturală este dată de conţinutul ridicat de substanţe  proteice  şi  grăsimi
uşor asimilabile, săruri minerale de  calciu,  fosfor,  magneziu,  sodiu  şi
clor precum şi vitamine.
     Apreciată pentru calităţile sale nutritive şi dietetice, dar şi pentru
diversitatea preparatelor  culinare  în  a  căror  compoziţie  poate  intra,
brânza  telemea  de  vacă  n-ar  trebui  să  lipsească  dintr-o  alimentaţie
sănătoasă şi echilibrată.
     Valoare energetică: 256 kcal /100 g;
     Termen de valabilitate: 15 zile din momentul  livrării  pentru  brânza
telemea     de vacă, vrac şi 60 de  zile  din  momentul  livrării  ,  pentru
brânza telemea de      vacă preambalată în vid;
     Temperatura de păstrare: între 2° - 8° C;
     Licenţa de fabricaţie: A.23 /96;
      Logistica:       -in saramura in

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu