CUPRINS
INTRODUCERE 3
CAPITOLUL I Caracteristicile pieţei vinului
6
1. Vinul – produs agroalimentar
7
2. Piaţa vinului în ansamblul pieţelor agroalimentare
19
3. Conjunctura pieţei internaţionale a vinului
23
4. Funcţiile multiple ale viti-viniculturii
32
CAPITOLUL II Piaţa românească a vinului 36
2.1. Politica viti-vinicolă românească contemporană
37
2.2. Potenţialul productiv autohton
44
2.3. Oferta de vin din România
51
2.4. Consum, comerţ intern şi internaţional
59
2.5. Politica fiscală aplicată în sectorul viti-vinicol
63
CAPITOLUL III Coordonatele activităţii S.C. VINICON VRANCEA S.A.
3.1. Locul VINCON în vitivinicultura judeţului Vrancea
66
3.2. Prezentarea S.C. VINCON VRANCEA S.A. 67
3.3. Analiza diagnostic a activităţii financiare
70
3.4. Concluzii pe baza diagnosticului financiar
79
CAPITOLUL IV Analiza activităţii de marketing la S.C. VINCON VRANCEA
S.A. 81
4.1. Generalităţi privind marketingul vinului
81
4.2. Politica de produs
84
4.3. Politica de preţ
97
4.4. Politica de distribuţie
107
4.5. Politica promoţională
110
CONCLUZII ŞI PROPUNERI 117
BIBLIOGRAFIE
120
ANEXE
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu