CUPRINS
Introducere
Cap. I Necesitatea înfiinţării unităţii agricole cu activitate pentru
obţinerea producţiei vegetală şi animală şi cu activitate turistică.
Cap. II Prezentarea zonei din punct de vedere geografic şi climatic
2.1. Cadrul natural
2.2. Începutul aşezării
2.3. Aşezarea şi poziţia geografică
2.4. Aspecte geologice
2.5. Resursele subsolului
2.6. Relieful
2.7. Clima
2.8. Hidrografie
2.9. Solurile
2.10. Vegetaţia şi fauna
2.11. Economia
Cap. II. Unitatea proiectată
3.1. Încadrarea în zonă, aspecte generale şi speciale
3.2. Planul general al unităţii
3.2.1. Instalaţii şi dotări
3.2.2 Reţeaua de drumuri
Cap. IV. Casă de locuit
4.1 Plan parter
4.2 Plan etaj
Cap. V. Aspecte generale privind eficienţa economică
5.1 Calculul valorii clădirii( casă de locuit)
5.2 Calculul valorii terenului
5.3 Antemăsurătoare pentru lucrări de construcţie
Cap. VI. Concluzii şi recomandări
Bibliografie
Pagini 82
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu