CUPRINS
Pag.
Capitolul
1...........................................................................
................................... 2
Întroducere ……………………………………………………………………… 2
1. Obiectivele lucrarii……………………………………………………………. 3
2. Prezentarea generală a S.C. CENTRAL ** S.R.L. …………………………... 4
3. Harta serviciului de cazare a S. C. CENTRAL ** S.R.L …………………….
7
Capitolul 2.
............................................................................
................................ 10
Elemente de management al calitaţii serviciilor turistice
...................................... 10
2.1 Caracteristicile serviciilor
............................................................................
.... 14
2.1.1 Ce sunt serviciile ?
............................................................................
. 14
2.1.2 Caracterul serviciilor , ca determinant al unui
management particular... 15
2.1.3 Funcţiile serviciilor în economie
........................................................ 16
2. Consideraţii generale privind managementul calitaţii ……………………….
17
1. Calitatea serviciilor , calitatea perceputa de client
........................ 18
1. Evaluarea calitaţii serviciului prestat
................................. 20
2. Cauzele prestarii unor servicii de slaba calitate
.................. 21
3. Principiile generale ale managementului calitaţii
......................................... . 22
1. Aspectele cheie ale unui sistem al calitaţii
...................................... 25
2. Responsabilitatea managerului
........................................................
27
3. Resursele de personal si resursele materiale
.................................... 31
4. Structura sistemului calitaţii
............................................................
. 33
5. Interfaţa cu clienţii
............................................................
................ 36
4. Elemente operaţionale ale sistemului calitaţii
................................................... 37
1. Procesul de marketing
............................................................
........... 37
2. Procesul de proiectare
............................................................
........... 38
3. Procesul de prestare a serviciului
.....................................................
40
5. Analiza si îmbunataţirea realizarii serviciului
.................................................. 41
Capitolul 3.
............................................................................
................................ 43
Studiul privind îmbunataţirea calitaţii serviciilor de cazare la
hotel CENTRAL .... 43
1. Alegerea metodei de îmbunataţire a calitaţii serviciilor
................................... 43
2. Metoda celor şapte paşi
....................................................................
................ 46
3. Aplicarea metodei celor şapte paşi
..................................................................
48
3.3 Analiza factorilor externi . Analiza SWOT .
................................................... 53
Capitolul 4. ………………………………………………………………………. 55
Concluzii şi propuneri …………………………………………………………… 55
Anexe ……………………………………………………………………………... 56
Bibliografie.
............................................................................
................................. 59
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu