CUPRINS:
INTRODUCERE 3
Cap. 1. METODOLOGIA ELABORĂRII STUDIULUI DE PIAŢĂ 4
1. 1. ETAPELE ELABORĂRII UNUI STUDIU DE PIAŢĂ 4
1. 2. MEDIUL CONCURENŢIAL 10
Cap. 2. STUDIUL PRIVIND POZIŢIA PRODUSELOR S.C. PEHART S.A. ÎN ZONA
CENTRALĂ A TRANSILVANIEI 19
2. 1. PREZENTARE GENERALĂ A FIRMEI 19
2. 2. METODOLOGIA STUDIULUI 20
2. 3. POZIŢIA PRODUSELOR PEHART S.A. ÎN CADRUL
MEDIULUI ANALIZAT 21
2. 4. ASPECTE PRIVIND RELAŢIA CANTITATE - CALITATE - PREŢ 34
Cap. 3. PIAŢA PRODUSELOR SOCIETĂŢII PEHART S.A. 36
3. 1. DESCRIEREA PIEŢEI 36
3. 2. POZIŢIONAREA PRODUSELOR FAŢĂ DE CONCURENŢĂ
ŞI MEDIUL DE AFACERI 36
3. 3. PRINCIPALELE AVANTAJE ALE OFERTEI 39
3. 4. MODALITĂŢI DE DESFACERE A PRODUSELOR 40
3. 5. ACTIVITĂŢI DE PROMOVARE A VÂNZĂRILOR 41
CAP. 4. CONCLUZII ŞI PROPUNERI 42
BIBLIOGRAFIE: 45
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu