Cuprins
Introducere
Partea I
Capitolul 1. Condiţiile naturale social-economice şi tehnologice de
realizare a
producţiei.
1.1. Date despre zona în care se află teritoriul unităţii.
1. 1.1.1. Prezentarea unităţii.
1.1.2. Situaţia geografică şi social – economică.
1.1.3. Geomorfologia şi hidrologia zonei.
1.1.4. Princioalele caracteristici ale climei.
1.1.4.1. Regimul termic.
1.1.4.2. Regimul pluviometric.
1.1.4.3. Alte elemente climatice : lumina, nebulozitatea,
umiditatea
relativă, vânturile, etc.
1.1.5. Caracterizarea solului.
1.1.6. Flora cultivată şi spontană din zonă.
1.1.7. Concluzii asupra cadrului natural.
1.2. Cerinţele năutului faţă de factorii ecologici.
1.2.1. Cerinţele faţă de temperatură.
1.2.2. Cerinţele faţă de umiditate.
1.2.3. Cerinţele faţă de lumină.
1.2.4. Cerinţele faţă de sol.
1.3. Tehnologia de cultivare a năutului.
1.3.1. Rotaţia, amplasarea culturii.
1.3.2. Fertilizarea.
1.3.3. Lucrările solului.
1.3.4. Soiuri şi hibrizi : caracterizarea celor din zonă şi
experienţa.
1.3.5. Sămânţa şi semănatul (tratamente, epoca, desimea,
distanţa, adâncimea
semănatului).
1.3.6. Lucrării de îngrijire (combaterea buruienilor, bolilor,
dăunătorilor,
irigarea, alte culturi).
1.3.7. Evaluarea producţiei şi recoltarea.
Partea a II-a
Capitolul 2. Experimentări privind : influenţa epocii şi desimii de semănat
asupra
producţiei şi calităţii la năut.
2.1. Stadiul actual al cercetărilor referitoare la temă (din
literatura străină şi
autohtonă.
2.2. Scopul, obectivele şi metodica experimentărilor.
2.2.1. Scopul şi obectivele.
2.2.2. Metodica experimentărilor.
2.3. Valorificarea rezultatelor prin calculul statistic, analiza
varianţei şi
regresii.
2.4. Sinteza rezultateler de producţie şi discuţii (tabele,
grafice, etc.).
2.5. Sintesa rezultatelor pricind analizele fizice şi chimice.
2.6. Analiza eficienţei economice.
2.7. Concluzii
Bibliografie
46 pagini
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu