Tehnologia de cultivare a doi hibrizi de porumb atat in regim irigat cat si neirigat in XYZ

   Cuprins
1 Capitolul I. INTRODUCERE
      1. Importanţa economicã a porumbului pentru consum
      2. Porumbul – origine şi istoric
      3. Compoziţia chimicã a porumbului pentru consum
      4. Scopul lucrãrii de diplomã
Capitolul II. CONDITIILE ZONEI STUDIATE
      2.1 Caracterizarea condiţiilor naturale ale zonei agricole I.M.B.
           2.1.1 Amplasarea geografica
      2.2 Condiţiile naturale din cadrul fermei Veriga
           2.2.1 Amplasarea fermei
           2.2.2 Geomorfologia şi hidrografia zonei
           2.2.3 Principalele caracteristici ale climei
           2.2.4 Studiul pedologic al solurilor de pe teritoriul fermei
           2.2.5 Vegetaţia şi fauna
           2.2.6 Suprafaţa cultivatã şi structura pe culturi
           2.2.7 Organizarea muncii şi structura persoanalului
                 2.2.7.1 Sectoare de activitate
                 2.2.7.2 Resursele umane şi modificãrile survenite în
societatea
                              agricolã în ultimii ani
           2.2.8 Baza materialã a fermei Veriga
2 Capitolul III. SITUATIA CULTURII IN ZONA
      3.1 Sistematicã şi hibrizi
      3.2 Particularitãţi anatomo-morfologice
      3.3 Particularitãţi biologice
      3.4 Cerinţe faţã de climã şi sol
3 Capitolul IV. TEHNOLOGIA CULTIVARII PORUMBULUI PENTRU BOABE
      4.1 Amplasarea culturii
      4.2 Fertilizarea
      4.3 Lucrãrile solului
      4.4 Sãmânţa şi semãnatul
      4.5 Lucrãrile de îngrijire
      4.6 Irigatul
      4.7 Recoltarea
      4.8 Producţii
4 Capitolul V. REZULTATELE TEHNOLOGIEI AGRICOLE LA VERIGA
      5.1 Evaluarea producţiei
      5.2 Valorificarea producţiei
      5.3 Pãstrarea producţiei
      5.4 Eficienţa economicã
5 Capitolul VI. CONCLUZII
BIBLIOGRAFIE
Pagini 89

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu