CUPRINS
Capitolul 1.
1.1. Valoarea alimentară a legumelor şi
fructelor.................................1
1.2. Componentele anatomo-structurale ale fructelor şi
legumelor......2
1.3. Compoziţia chimică a legumelor şi fructelor
...................................3
1.3.1. Microorganisme agenţi de alterare a fructelor şi
legumelor....7
Capitolul 2.
2.1. Fabricarea sucurilor de fructe
..........................................................9
2.2. Caracteristicile materiilor prime
....................................................10
2.3. Tehnologia sucurilor de
fructe.........................................................11
2.3.l. Tehnologia sucurilor de fructe
limpezi......................................11
2.3.2. Tehnologia sucurilor cu pulpă. Nectare.
..................................19
2.3.3. Sucuri concentrate din
fructe....................................................22
2.4. Instalaţia dr. Multer - luva
.............................................................23
2.5. Instalaţia centriterm alfa - laval (fig.
11)........................................24
2.6. Tehnologia fabricării sucurilor naturale din fructe de pădure
...27
2.7. Tehnologia fabricării sucurilor naturale din
mere........................27
2.8. Descrierea fluxului
tehnologic.........................................................30
Capitolul 3
3.1. Produse gelificate
.............................................................31
3.1.1. Tehnologia fabricării
gemurilor..................................................31
3.1.2. Tehnologia fabricării
marmeladelor...........................................34
3.1.3.tehnologi fabricării
jeleurilor........................................................36
Capitolul 4
4.1. Produse
negelificate..........................................................37
4.1.1. Tehnologia fabricării dulceţurilor.
............................................37
4.1.2 Tehnologia fabricării fructelor
confiate......................................39
4.1.3. Tehnologia fabricării
siropurilor................................................42
4.1.4. Tehnologia fabricării magiunurilor şi pastelor de
fructe.........44
BIBLIOGRAFIE...........................................................
.........................45
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu