VALORIFICAREA SUBPRODUSELOR DE FRUCTE SI LEGUME

CUPRINS
Capitolul 1.
      1.1.       Valoarea       alimentară       a       legumelor        şi
fructelor.................................1
      1.2.    Componentele    anatomo-structurale    ale    fructelor     şi
legumelor......2
      1.3. Compoziţia chimică a legumelor şi fructelor
...................................3
          1.3.1.  Microorganisme  agenţi  de   alterare   a   fructelor   şi
      legumelor....7
Capitolul 2.
      2.1.         Fabricarea          sucurilor          de          fructe
..........................................................9
      2.2.           Caracteristicile            materiilor            prime
....................................................10
      2.3.               Tehnologia               sucurilor               de
fructe.........................................................11
               2.3.l.       Tehnologia       sucurilor       de       fructe
limpezi......................................11
            2.3.2.    Tehnologia    sucurilor     cu     pulpă.     Nectare.
..................................19
                  2.3.3.          Sucuri           concentrate           din
fructe....................................................22
      2.4.        Instalaţia        dr.        Multer         -         luva
.............................................................23
      2.5.     Instalaţia     centriterm     alfa     -     laval      (fig.
11)........................................24
      2.6. Tehnologia fabricării sucurilor naturale  din  fructe  de  pădure
...27
      2.7. Tehnologia fabricării sucurilor naturale din
mere........................27
      2.8.                        Descrierea                        fluxului
tehnologic.........................................................30
      Capitolul 3
      3.1.                        Produse                         gelificate
.............................................................31
      3.1.1.                      Tehnologia                      fabricării
gemurilor..................................................31
      3.1.2.                      Tehnologia                      fabricării
marmeladelor...........................................34
      3.1.3.tehnologi                                             fabricării
jeleurilor........................................................36
      Capitolul 4
      4.1.                                                           Produse
negelificate..........................................................37
      4.1.1.          Tehnologia          fabricării           dulceţurilor.
............................................37
      4.1.2            Tehnologia            fabricării            fructelor
confiate......................................39
      4.1.3.                      Tehnologia                      fabricării
siropurilor................................................42
      4.1.4.   Tehnologia   fabricării   magiunurilor   şi    pastelor    de
fructe.........44
      BIBLIOGRAFIE...........................................................
.........................45

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu