CUPRINS
| |Tema de proiect |2 |
| |Sumar executiv |3 |
|1. |Tehnologia prelucrării animalelor în abator |4 |
|1.1. |Pregătirea animalelor pentru tăiere |5 |
|1.2. |Suprimarea vieţii animalelor |5 |
|1.2.1. |Asomarea animalelor |5 |
|1.2.2. |Sângerarea animalelor |5 |
|1.3. |Prelucrarea iniţială a animalelor |7 |
|1.3.1. |Jupuirea animalelor |7 |
|1.3.2. |Opărirea porcinelor |7 |
|1.3.3. |Depilarea porcinelor |8 |
|1.3.4. |Pârlirea porcinelor |8 |
|1.4. |Prelucrarea carcaselor |8 |
|1.4.1. |Eviscerarea |8 |
|1.4.2. |Despicarea carcasei |9 |
|1.4.3. |Examenul sanitar-veterinar |9 |
|1.4.4. |Toaletarea uscată a carcasei |10 |
|1.4.5. |Marcarea cărnii şi cântărirea |10 |
|2. |Prelucrarea şi valorificarea subproduselor de abator|11 |
|2.1. |Organele |11 |
|2.2. |Capete |17 |
|2.3. |Picioare şi cozi |18 |
|2.4. |Diferite porţiuni ale tubului digestiv |19 |
|2.5. |Carne de la fasonări, şoric |20 |
|2.6. |Sânge şi derivate din sânge |20 |
|2.7. |Glande endocrine |23 |
|2.8. |Piei |24 |
|2.9. |Păr |25 |
|2.10. |Material cornos |25 |
|2.11. |Oasele |25 |
|2.12. |Dinţii |26 |
|2.13. |Grăsimile animale |26 |
|2.13.1. |Grăsimi comestibile |28 |
|2.13.2. |Grăsimi tehnice |29 |
|2.14. |Mucoasă intestinală |29 |
|2.15. |Deşeurile de abator |29 |
|2.16. |Subproduse de la abatorul de păsări |30 |
|3. |Fabricarea preparatelor de carne din subproduse de |31 |
| |abator | |
|3.1. |Tobe |31 |
|3.2. |Produse de tip caltaboş şi sângerete |33 |
|3.3. |Produsele de tip lebăr |35 |
|3.4. |Ruladă cu limbă |36 |
|3.5. |Semiconserve de limbă |36 |
|4. |Importanţa economică a subproduselor şi deşeurilor |37 |
| |de abator | |
|5. |Optimizarea cheltuielilor de producţie a unor |39 |
| |preparate de carne din subproduse de abator cu | |
| |ajutorul programării liniare | |
|6. |Implementarea sistemului de management HACCP în |41 |
| |industria cărnii | |
|7. |Politica siguranţei alimentare |44 |
|8. |Constituirea şi organizarea echipei HACCP |45 |
|9. |Descrierea produsului |47 |
|10. |Elaborarea diagramei de flux tehnologic |53 |
|11. |Identificarea pericolelor potenţiale |56 |
|12. |Evaluarea riscului potenţial |60 |
|13. |Determinarea punctelor critice de control |62 |
|14. |Stabilirea limitelor critice |62 |
|15. |Stabilirea sistemului de monitorizare |63 |
|16. |Stabilirea acţiunilor corective |65 |
|17. |Stabilirea procedurilor de verificare |66 |
|18. |Stabilirea documentaţiei şi a înregistrărilor |67 |
| |Concluzii |70 |
| |Bibliografie |71 |
| |Cuprins |73 |
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu