ANALIZA SERVICIULUI DE COMERT CU AMANUNTUL LA SC

                                  CUPRINS :
INTRODUCERE
CAPITOLUL 1. PREZENTAREA GENERALA A ORGANIZATIEI........pag.3
 1.        DENUMIRE SI SCURT ISTORIC…………………...pag.3
 2.          OBIECTUL DE ACTIVITATE…………….................pag.4
 3.          PRODUSELE FIRMEI………………………………...pag.6
CAPITOLUL 2. TRIUNGHIUL SERVICIULUI……………pag.10
CAPITOLUL 3. DESCRIEREA SERVICIULUI……..……..pag.14
CAPITOLUL 4. MOMENTUL ADEVARULUI...................pag.15
CAPITOLUL 5. DIMENSIUNILE CALITATII
                                  SERVICIULUI................ pag.17
CAPITOLUL 6.ELEMENTE DE MARKETING..............pag.19
1.     CONTEXTUL MACROMEDIULUI……………………………pag.19
2.     PIATA ORGANIZATIEI……………………………..................pag.22
(TIPURI DE PIATA, CARACTERISTICI ALE PIETEI, POZITIONAREA PE PIATA)
3.     CONCURENTII…………………………………………………pag.23
4.     FURNIZORII…………………………………………………....pag.23
5.    ANALIZA PRETURILOR………………………………………pag.24
6.    METODELE DE PROMOVARE………………………............pag.24
CONCLUZII

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu