CUPRINS
CAPITOLUL I
CATERINGUL CA INDUSTRIE
1. ISTORIE ŞI DEZVOLTARE
2. STRUCTURA INDUSTRIEI CATERING
3. CLASIFICAREA INDUSTRIEI CATERING
1.4.Comparaţie intre categoriile de catering
Capitolul II
Caracterizarea serviciilor de catering
2.1.Factorii care influenţează calitatea serviciilor
2.2 Fidelizarea clienţilor
CAPITOLUL III
Procesul Antreprenorial
3.1 Introducere
3.2.Factori care formează micromediul de marketing
3.3.Factori care formează macromediul de marketing
CAPITOLUL IV
Influenţa sistemului de catering asupra produselor şi serviciilor în
alimentaţia publică
1. Generalităţi
2. Particularităţile cateringului industrial
3. Particularităţile cateringului comercial
4.4Aportul cateringului industrial şi comercial la ridicarea
persormanţelor calitative ale produselor alimentare
CAPITOLUL V
Studiu statistic privind dezvoltarea unităţilot de tip cateringla
nivel naţional şi european
CONCLUZII
BIBLIOGRAFIE
52 PAG
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu