Cresterea productiei agricole animale

CUPRINS
      CAP.I  1.1.ARICULTURA-RAMURĂ A ECONOMIEI NAŢIONALE
            1.2.POLITICA   AGRARĂ   DE    FORMARE    ŞI    CONSOLIDARE    A
STRUCTURILOR DE EXPLOATAŢIE DIN AGRICULTURĂ
                 1.2.1. Dimensiunea şi mărimea exploataţiei agricole
                 1.2.2. Structura de  organizare  a  exploataţiei  agricole.
Structura de proprietate
                      1.3.POLITICA AGRARĂ DE UTILIZARE RAŢIONALĂ A
RESURSELOR  UMANE
                  1.3.1.Dinamica  populaţiei  ocupată  în   agricultură   în
intervalul 1990-2000
      CAP. II   2.1.PRODUCŢIA AGRICOLĂ VEGETALĂ
                 2.2.PRODUCŢIA AGRICOLĂ ANIMALĂ
                   2.2.1. Sistem de producţie în creşterea animalelor
                   2.2.2. Nivelul,  structura  şi  dinamica  efectivului  de
animale
                    2.2.3.  Producţia  principalelor  produse   de   origine
animală
      CAP.III   3.1. CONSUMUL POPULAŢIEI
                  3.2. CHELTUIELILE ALIMENTARE
                  3.3. PREŢUL PRODUSELOR ALIMENTARE
    CAP.IV  ANALIZA EFICIENŢEI ECONOMICE A PRODUCŢIEI AGRICOLE ŞI CĂI DE
           CREŞTERE A ACESTEIA – pe exemplul S.C.”ROMAGRIBUZ”S.A.
            4.1.PREZENTAREA GENERALĂ A S.C.ROMAGRIBUZ S.A.
            4.2.DIAGNOSTICUL ECONOMICO-FINANCIAR AL SOCIETĂŢII  ÎN  PERIOADA
1998-2000
            4.3.PERSPECTIVELE EVOLUŢIEI ÎN VIITOR A ACTIVITĂŢII ECONOMICE  A
S.C.ROMAGRIBUZ   S.A.            4.3.1.Principalele   opţiuni    strategice.
Definirea obiectivelor viitoare
            4.3.2.Optimizarea structurii culturilor vegetale
            4.3.3.Optimizarea efectivului de animale
             4.3.4.Proiectarea  producţiei  medii,   a   costurilor   şi   a
veniturilor
            4.3.5.Previziuni financiare
            CONCLUZII
99 pagini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu