- Cum Comand?-

Pentru a comanda o lucrare este suficient să ne trimiteţi un mail la adresa licenta.dizertatie@gmail.com împreună cu titlul lucrării dorite şi cu datele domniilor voastre(nume complet şi adresă).

Aveţi patru posibilităţi de a plăti o lucrare:

1. Trimiteţi un mail cu titlul lucrării dorite şi datele domniilor voastre, respectiv nume şi adresă, iar lucrarea vă va fi trimisă prin Poşta Română. După primirea comenzii lucrarea vă va fi trimisă pe CD, forma trimiterii fiind colet cu ramburs, iar dumneavoastră veţi plăti lucrarea atunci când ridicaţi acest colet de la poştă. Prin această metodă, lucrarea ajunge la destinatar în 3 - 5 zile.

2.Prin transfer bancar. Ne trimiteţi un mesaj cu numele lucrării dorite şi solicitaţi datele pentru efectuarea transferului bancar. Contul nostru este deschis la BRD Lucrarea vă este trimisă pe mailul de pe care ne-aţi făcut confirmarea.

3.Prin paypal. Plata se face pe adresa licenta.dizertatie@gmail.com. Trebuie doar să ne spuneţi de pe ce cont ne-aţi transferat banii şi care este proiectul dorit.După confirmare proiectul vă este ataşat pe mail.

4. Dacă vă grăbiţi, puteţi să apelaţi la metoda de plată prin mandat poştal. Trimiteţi un mail la licenta.dizertatie@gmail.com în care solicitaţi datele vreuneia din colegele noastre şi plătiţi prin mandat poştal folosindu-vă de datele respectivei colege. Tot ce aveţi de făcut pentru a face astfel plata, este să completaţi un formular verde, precum cel arâtat în acest mesaj. Astfel lucrarea va ajunge la dumneavoastră în maxim o oră după ce ne confirmaţi efectuarea plăţii.