Executăm lucrări de licenţă şi disertaţie la comandă!

Executăm lucrări de licenţă şi disertaţie la comandă!

Suntem constienti de problemele pe care le intampinaţi în realizarea lucrării dumnneavoastră de licenţă(lipsa timpului, a materialului bibliografic, serviciul solicitant, lipsa unui profesor care sa va susţină), motiv pentru care venim în sprijinul dumneavoastră cu experienţa noastra acumulată într-o perioadă de peste 5 ani în acordarea de consultanţă în vederea realizării de lucrări de licenţă şi disertaţie.
Având în vedere ca suntem o echipă tânără, în plină ascensiune şi dornică de dezvoltare, având în componenţă persoane caracterizate prin competenţă şi determinare, principala noastră strategie este adoptarea şi implementarea strategiei orientării către client, astfel încat dumneavoastră să beneficiaţi de cele mai bune servicii. Sperăm să putem răspunde nevoii dumneavoastră în acest domeniu.
Lucrările de licenţă şi disertaţie comandate sunt făcute în mod profesionist, rapid, de persoane aflate deja în domeniul respectiv. Lucrările sunt în format Word, cu bibliografie, cuprins, note de subsol, diacritice şi grafice, dacă este cazul.

Aşa cum v-am obişnuit lucrările sunt executate la cele mai mici preţuri de pe piaţă.

Preţurile variază în funcţie de complexitatea lucrării, sigur că dacă lucrarea necesită un studiu de caz, ce în mod normal presupune deplasarea în diverse locaţii pentru acumularea datelor, preţul va creşte. Preţurile încep de la 350 LEI, şi pot ajunge până la 600 LEI. Pentru a afla un preţ estimativ este suficient să trimiteţi un mail la adresa licenta.dizertatie@gmail.com şi să ne daţi detaliile lucrării dorite.