Cuprins
I. PREZENTAREA LA SC HELVETICA MILK SRL
I.1 SCURT ISTORIC
I.2 INDICATORI ECONOMICO - FINANCIARI
II. ORGANIZAREA PRODUCTIEI
II.1 TEHNOLOGIA DE FABRICARE A LAPTELUI DE CONSUM CU 2,5 % GRASIME
II.1.1 RECEPTIA CANTITATIVA SI CALITATIVA
II.1.2 FILTRAREA
II.1.3 PASTEURIZAREA
II.1.4 SMANTANIREA
II.1.5 NORMALIZAREA
II.1.6 RACIREA
II.1.7 CONTROLUL CALITATII
II.1.8 AMBALAREA
II.1.9 DEPOZITARE
II.1.9.1 SCHEMA TEHNOLOGICA DE FABRICATIE A PRODUSULUI
LAPTE DE CONSUM 2,5 %
II.2 FISA TEHNICA A PRODUSULUI LAPTE BATUT
II.2.1 GENERALITATI
II.2.2 CONDITII TEHNICE DE CALITATE
II.2.3 AMBALARE SI MARCARE
II.2.4 DEPOZITARE, TRANSPORT, DOCUMENTE
II.2.5 TERMENUL DE GARANTIE
II.2.6 TEHNOLOGIA DE FABRICATIE A LAPTELUI BATUT
II.2.6.1 RECEPTIA CANTITATIVA SI CALITATIVA
II.2.7 SCHEMA TEHNOLOGICA DE FABRICATIE A PRODUSULUI LAPTE
BATUT
II.2.7.1 STRUCTURI ORGANIZATORICE SI ELEMENTELE
FUNDAMENTALE ALE ACESTORA
II.3 STRUCTURI ORGANIZATORICE SI ELEMENTELE FUNDAMENTALE ALE ACESTORA
II.3.1 STRUCTURI ORGANIZATORICE LA S.C. HELVETICA MILK S.R.L.
III. MARKETING LA S.C. HELVETICA MILK S.R.L.
III.1 ASPECTE TEORETICE PRIVIND MIXUL DE MARKETING
III.1.1 ELEMENTUL DE BAZA AL MIXULUI DE MARKETING
III.1.2 MIXUL DE PRODUS
III.1.3 GRADUL DE NOUTATE AL PRODUSELOR
III.1.3.1 TESTAREA, OMOLOGAREA SI LANSAREA IN PRODUCTIE
III.1.3.2 LANSAREA NOILOR PRODUSE PE PIATA
III.1.3.3 URMARIREA COMPORTARII PRODUSELOR IN CONSUM
III.1.3.4 PRETUL - ELEMENT AL MIXULUI DE MARKETING
III.1.4 OBIETIVELE POLITICII DE PRET
III.1.5 FACTORII DETERMINANTI IN ELABORAREA POLITICII DE PRET
III.1.6 MEDODE DE CALCULARE A PRETURILOR
III.1.7 PLASAMENTUL (DISTRIBUTIA) - ELEMENT AL MIXULUI DE
MARKETING
III.1.8 STRUCTURA CANALULUI DE DISTRIBUTIE
III.1.9 FUNCTIILE SI FLUXURILE SPECIFICE UNUI CANAL DE
DISTRIBUTIE
III.1.10 TIPURI DE CANALE DE DISTRIBUTIE
III.1.11 PROMOVAREA - ELEMENT AL MIXULUI DE MARKETING
III.1.12 PUBLICITATEA
III.1.13 PROMOVAREA VANZARILOR
III.1.14 RELATIILE PUBLICE SI SPONSORIZAREA
III.1.15 FORTA DE VANZARE
III.2 MIXUL DE MARKETING LA S.C. HELVETICA MILK S.R.L.
III.2.1 PRODUSUL
III.2.2 RETUL
III.2.2.1 CALCULATIE DE PRET LA LAPTELE DE VACA
PASTEURIZAT 2,5 % TIP HELVETICA MILK
III.2.2.2 CALCULATIE DE PRET LA LAPTELE BATUT TIP
HELVETICA MILK
III.2.2.3 OFERTA DE PRETURI
68 pagini
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu