TEHNOLOGIA DE CULTIVARE A CIUPERCILOR COMESTIBILE

Cuprins :
1.Importanta :
2.Argument :
3.Cultura ciupercilor de balegar sau de strat :
      a.spatiul de cultura
      b.pregatirea spatiilor de cultura
      c.amenajarea spatiului de cultura
      d.alte amenajari necesare localului de cultura
      e.spatii noi de cultura
4. Pregatirea compostului :
      a. materiale folosite la realizarea compostului
      b. calculul necesarului de compost
      c. pregatirea compostului
      d. retete de compost si fazele tehnologice dec pregatire
      e. aprecierea calitatii compostului
      f. alte sfaturi privind obtinerea sau corectarea compostuluio
      g. pregatirea compostului pentru ciuperca argaricus edulis
5. Insamantarea ciupercilor:
      a. norma de miceliu
6. Acoperirea straturilor insamantate:
      a. Principalele componente ale amestecului de acoperire si conditiile
      pe care trebuie sa le indeplineasca
      b. Retete de amestec de acoperire
      c. Pregatirea amestecului si tehnica de acoperire
7. Lucrari de ingrijire a culturii de ciuperci si conditiile de microclimat
recomandate :
          a.Dupa insamantare
      b.Dupa acoperire
          c. Particularitatile microclimatului pentru ciuperca Agaricus
edulis
8. Boli si daunatori la ciuperci :
9. Recoltarea :
10. Pareri personale :
11. Bibliografie :
28 pagini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu