Tehnologia de obtinere a vinurilor rosii

                                   Cuprins
I. TEMA PROIECTULUI DE DIPLOMA
II. OBIECTUL PROIECTULUI
      II.1 DENUMIREA OBIECTIVULUI PROIECTAT
      II.2 CAPACITATEA DE PRODUCTIE
      II.3 PROFILUL DE PRODUCTIE
      II.4 JUSTIFICAREA NECESITATII SI OPORTUNITATII REALIZARII PRODUCTIEI
PROIECTATE.
III. ELEMENTE DE INGINERIE TEHNOLOGICA
      III.1 PRINCIPALELE CARACTERISTICI ALE MATERIILOR PRIME, AUXILIARE SI
ALE PRODUSELOR FINITE.PRINCIPALELE CARACTERISTICI ALE MATEREI PRIME
FETEASCA NEAGRA
      III.2 ANALIZA COMPARATIVA TEHNOLOGIILOR EXISTENTE PE PLAN MONDIAL
PENTRU REALIZAREA PRODUSULUI PROIECTAT
      III.3 ALEGEREA SI DESCRIEREA SCHEMEI TEHNOLOGICE ADOPTATE, CU ANALIZA
FACTORILOR CARE INFLUENTEAZAPRODUCTIA
      III.4 MANAGEMENTUL CALITATII
      III.5 REGIMUL DE LUCRU AL SECTIEI
IV. BILANTUL DE MATERIALE
      IV.1 CALCULUL BILANTULUI DE MATERIALE
      IV.2 CONSUMURI SPECIFICE SI RANDAMENTE DE FABRICATIE
      IV.3 VALORIFICAREA COMPLETA SI EFICIENTA A PRODUSELOR SECUNDARE
V. CALCULUL INSTALATIEI FRIGORIFICE SI/SAU DE CLIMATIZARE
      V.1 CARACTERISTICILE AERULUI ATMOSFERIC
VI. UTILAJE TEHNOLOGICE SI DE TRANSPORT
      VI.1 BILANTUL TERMIC SI ALEGEREA UTILAJELOR SAU DIMENSIONAREA
TEHNOLOGICA A UTILAJELOR
      VI.2 LISTA UTILAJELOR ( CUPRINZAND CARACTERISTICILE TEHNICE
PRINCIPALE, FURNIZORI )
      VI.3 MASURI DE PROTECTIA MUNCII,P.S.I SI IGIENA MUNCII NORME DE
PROTECTIA MUNCII IN INDUSTRIA VINULUI SI A BAUTURILOR ALCOOLICE.
VII. STRUCTURA SI DIMENSIONAREA PRINCIPALELOR SPATII DE PRODUCTIE
VIII. BIBILOGRAFIE CONSULTATA 
Pagini 168

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu