Cuprins
I. TEMA PROIECTULUI DE DIPLOMA
II. OBIECTUL PROIECTULUI
II.1 DENUMIREA OBIECTIVULUI PROIECTAT
II.2 CAPACITATEA DE PRODUCTIE
II.3 PROFILUL DE PRODUCTIE
II.4 JUSTIFICAREA NECESITATII SI OPORTUNITATII REALIZARII PRODUCTIEI
PROIECTATE.
III. ELEMENTE DE INGINERIE TEHNOLOGICA
III.1 PRINCIPALELE CARACTERISTICI ALE MATERIILOR PRIME, AUXILIARE SI
ALE PRODUSELOR FINITE.PRINCIPALELE CARACTERISTICI ALE MATEREI PRIME
FETEASCA NEAGRA
III.2 ANALIZA COMPARATIVA TEHNOLOGIILOR EXISTENTE PE PLAN MONDIAL
PENTRU REALIZAREA PRODUSULUI PROIECTAT
III.3 ALEGEREA SI DESCRIEREA SCHEMEI TEHNOLOGICE ADOPTATE, CU ANALIZA
FACTORILOR CARE INFLUENTEAZAPRODUCTIA
III.4 MANAGEMENTUL CALITATII
III.5 REGIMUL DE LUCRU AL SECTIEI
IV. BILANTUL DE MATERIALE
IV.1 CALCULUL BILANTULUI DE MATERIALE
IV.2 CONSUMURI SPECIFICE SI RANDAMENTE DE FABRICATIE
IV.3 VALORIFICAREA COMPLETA SI EFICIENTA A PRODUSELOR SECUNDARE
V. CALCULUL INSTALATIEI FRIGORIFICE SI/SAU DE CLIMATIZARE
V.1 CARACTERISTICILE AERULUI ATMOSFERIC
VI. UTILAJE TEHNOLOGICE SI DE TRANSPORT
VI.1 BILANTUL TERMIC SI ALEGEREA UTILAJELOR SAU DIMENSIONAREA
TEHNOLOGICA A UTILAJELOR
VI.2 LISTA UTILAJELOR ( CUPRINZAND CARACTERISTICILE TEHNICE
PRINCIPALE, FURNIZORI )
VI.3 MASURI DE PROTECTIA MUNCII,P.S.I SI IGIENA MUNCII NORME DE
PROTECTIA MUNCII IN INDUSTRIA VINULUI SI A BAUTURILOR ALCOOLICE.
VII. STRUCTURA SI DIMENSIONAREA PRINCIPALELOR SPATII DE PRODUCTIE
VIII. BIBILOGRAFIE CONSULTATA
Pagini 168
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu