Tehnici de obtinere a unui colorant alimentar din sfecla de zahar prin extractie cu solventi

1.    INTRODUCERE
2.    COLORANTUL ROSU DIN SFECLA ROSIE
2.1    Structura Chimica A Betalainelor
2.2    Proprietati
2.3    Tehnologia De Obtinere
2.4    Purificarea Produsului Brut
2.5    Domenii De Utilizare
3.    EXTRACTIA LICHID - SOLID
3.1    Principii Fundamentale In Extractia Lichid - Solid
3.2    Factorii Specifici Extractiei Lichid - Solid
4.    TEMA DE PROIECTARE
5.    DATE DE LITERATURA PRIVIND FABRICAREA ACIDULUI LACTIC; ALEGEREA PROCEDEULUI
5.1    Istoric
5.2    Proprietati Fizice
5.3    Proprietati Chimice
5.4    Metode De Obtinere A Acidul Lactic La Nivel Industrtial
5.5    Obtinerea Acidului Lactic Prin Fermentatia Lactica
5.6    Utilizarea Acidului Lactic
6.    DESCRIEREA PROCESULUI TEHNOLOGIC PE FAZE DE FABRICATIE
6.1    Prepararea Si Sterilizarea Substratului
6.2    Racirea Substratului
6.3    Fermentarea
6.4    Decantarea Si Filtrarea
6.5    Concentrarea Prin Evaporare I
6.6    Acidularea
6.7    Filtrarea Ii
6.8    Concentrarea Prin Evaporare Ii
6.9    Decolorare Si Filtrare
7.    BILANT DE MATERIALE
7.1    Deducerea Productiei De Sarja
7.2    Precalcul
7.3    Bilant De Materiale Pe Faze Tehnologice
8.    BILANTUL TERMIC AL UTILAJELOR DE TRANSFER TERMIC
8.1    Bilantul Termic Al Instalatiei De Sterilizare
8.2    Bilantul Termic Al Schimbatorului De Caldura
8.3    Bilantul Termic Al Evaporatorului I
8.4    Bilantul Termic Al Evaporatorului Ii
9.    PROIECTAREA TEHNOLOGICA A UTILAJELOR PRINCIPALE
9.1    Predimensionarea Schimbatorului De Caldura
9.2    Predimensionarea Vasului De Decolorare A Acidului Lactic
10.    PREDIMENSIONAREA CELORLALTOR UTILAJE DIN INSTALATIE
10.1    Predimensionarea Vasului De Sterilizare
10.2    Predimensionarea Vasului De Fermentare
10.3    Predimensionarea Vasului De Acidulare
10.4    Predimensionarea Vaselor De Dozare
10.5    Predimensionarea Rezervorului De Ca(oh)2
10.6    Predimensionarea Rezervorului De Inocul
10.7    Predimensionarea Vasului De Dozare H2so4
10.8    Predimensionarea Vasului De Dozare Carbune
11.    CALCULUL ECONOMIC
12.    PROTECTIA MUNCII, IGIENIZAREA INSTALATIEI, PREVENIREA INCENDIILOR