TEMA LUCRĂRII.............................................................................................................1
I. INTRODUCERE.............................................................................................................3
II. CONSIDERAŢII TEORETICE.....................................................................................6
II.1. Importanţa fructelor şi a sucurilor de fructe în alimentaţie.
Compoziţia chimică a acestora........................................................................................6
II.1.1. Caracterizarea ingredientelor utilizate în industria băuturilor carbogazoase..14
II.2. Sinteza principalelor legi, hotărâri, standarde şi reglementări naţionale şi
internaţionale privind igiena produselor alimentare......................................................23
III. SISTEMUL HACCP (Hazard Analysis and Critical Control Points - Analiza
pericolelor şi a Punctelor Critice de Control)....................................................................24
III.1. Etapele Sistemului de Management al Siguranţei Alimentelor ...........................28
IV. PROCESUL TEHNOLOGIC PENTRU OBTINEREA BAUTURILOR
CARBOGAZOASE ..........................................................................................................36
IV.1. Operaţii pregătitoare.............................................................................................36
IV.2. Îmbutelierea băuturii carbogazoase.....................................................................38
IV.3. Ambalarea flacoanelor..........................................................................................39
IV.4. Depozitarea..........................................................................................................39
V. STUDIU HACCP .......................................................................................................40
V.1. DIAGRAMA DE FLUX - Băutură răcoritoare carbogazoasă ”MARCA RIO“....40
V.2. Analiza si Evaluarea pericolelor – Băutura racoritoare carbogazoasa marca RIO
........................................................................................................................................46
V.3. Determinare – puncte critice de control – Băutura răcoritoare carbogazoasa marca
RIO.................................................................................................................................57
V.4. Planul HACCP - Băutura răcoritoare carbogazoasa marca RIO..........................59
V.5. Specificaţie tehnică................................................................................................64
Abonați-vă la:
Postare comentarii (Atom)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu